<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De dansende kids in de zeven wijken.
De dansende kids in de zeven wijken.

Ruim honderd dansende kids uit de zeven wijken

DELFT - Onder de paraplu van Delft Moves wordt waanzinnig goed missiewerk verricht: Delftse kinderen uit alle lagen van de bevolking worden aan het dansen gekregen.

Er is een zeer vruchtbare en succesvolle samenwerking ontstaan tussen de buurtsportcoaches van Delft voor Elkaar, de organisatie van Theater de Veste en dansprofessionals van de House of Styles. Het resultaat: twaalf dansgroepen zijn in Buitenhof, Hof van Delft, Tanthof, Voordijkshoorn, Voorhof, Vrijenban en Wippolder aan het werk gegaan om uiteindelijk te kunnen schitteren op 6 april bij de 'Local Talent Stage' tijdens het Delft Moves festival in Theater de Veste!

Delft Moves Festival
Tijdens het festival worden ruim honderd kinderen in de leeftijd van acht tot twaalf jaar in de spreekwoordelijke spotlight gezet. Terence van Hutten van House of Styles: "Dit is zó tof! En hopelijk een start van een project dat ook een vervolg gaat krijgen in de toekomst. Het is geweldig: de scholen zijn enthousiast - we hebben een groot bereik, met verschillende doelgroepen, uit nagenoeg alle wijken van Delft!" Waarbij Van Hutten benadrukt dat het toe werken naar een doel, het optreden in Theater de Veste, een echte meerwaarde heeft. Daarnaast is het bewegen, het samen iets ondernemen, zeer goed voor deze jonge doelgroep. Van Hutten: "Het gaat er bij de 'Local Talent Stage' natuurlijk vooral om het plezier van het optreden en je durven presenteren aan een groot publiek. Het op een echt podium staan."

Zelfvertrouwen in de choreografie
"De afgelopen weken hebben de groepen samen met hun docent gewerkt aan een mooie show, maar natuurlijk ook om hun aangeleerde choreografie met zelfvertrouwen te kunnen presenteren. De jury heeft de eer om de beste act te belonen met een mooie prijs", gaat hij verder.
Dit alles gaat gebeuren op zaterdag 6 april in Theater de Veste. De 'Local Talent Stage' is onderdeel van een divers programma, met verschillende dance battles, workshops en presentaties. Meer informatie is te vinden op de website van Theater de Veste, ga hiervoor naar www.theaterdeveste.nl/localtalentstage.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>