Het herkenbare pand van Auto Nassau in Tanthof-West, ook aangesloten bij de CarProf organisatie.
Het herkenbare pand van Auto Nassau in Tanthof-West, ook aangesloten bij de CarProf organisatie.

Auto Nassau, een vertrouwd adres voor uw auto

Algemeen

DELFT - Breng je de auto in onderhoud bij Auto Nassau, dan ben je ook zo weer thuis.

Er is namelijk een voortreffelijke tramverbinding. Met de tramhalte voor de deur, ben je echt zo weer in je vertrouwde stulpje. "Of je maakt gewoon gebruik van één van onze leenauto´s of leenfietsen", zegt Patrick van den Berg.
Auto Nassau bestaat al sinds 1982, was toen gevestigd aan de Nassaulaan, en is begonnen als LADA-dealer, vervolgens kwam het Daihatsu-dealerschap en nu is er al weer enige jaren het dealerschap van Suzuki.

Suzuki Service Dealer
Auto Nassau is een Suzuki Service Dealer. Dit houdt in dat het bedrijf alle modellen Suzuki nieuw in de showroom heeft staan. Op de bovenverdieping is steevast ruimte voor een stuk of 25 top occasions. En er is natuurlijk de werkplaats waarin helemaal volgens de voorschriften reparaties en onderhoud aan Suzuki kan worden uitgevoerd.

Top occasions
Patrick van den Berg gaat verder: "Bij het merk Suzuki heb je ruime keuze in alle segmenten, van compact tot en met een ruime SUV. Heb je wat minder te besteden, dan is er dus die selectie top occasions. De meeste zijn nog niet ouder dan drie jaar en hebben dus de volledige fabrieksgarantie."

Garantie en pechhulp
Deze occasions hebben ook allemaal zes maanden BOVAG-garantie, hebben nog een jaar APK en je krijgt hem mee met afleverbeurt. "En de mensen van onze werkplaats staan te allen tijde klaar voor reparaties, mocht dat eventueel nodig zijn", gaat hij verder. "Koop je een Suzuki, dan krijgt de auto periodiek een VOS-onderhoudsbeurt, met daarbij inbegrepen de Suzuki Mobiliteitskaart. Met die kaart ben je 24 uur per dag en 7 dagen per week verzekerd van hulp bij pech onderweg." De werkplaats kan overigens reparaties en onderhoud uitvoeren aan alle merken auto´s, dus niet alleen Suzuki. "Service, onderhoud en reparaties en met de Mobiliteitservice word je op ieder moment van de dag geholpen. Mocht de auto onverhoopt dienst weigeren..."

CarProf organisatie
Auto Nassau kijkt terug op een leuk jaar. "Er is goed gesleuteld en we krijgen positieve berichten van klanten", zegt Van den Berg. In het tevredenheidsonderzoek van Suzuki over 2018 is de Suzuki Service Dealer van Delft helemaal bovenin geëindigd als het gaat om de tevredenheid omtrent de dienstverlening.
Auto Nassau is sinds enige jaren aangesloten bij de CarProf organisatie. Een vernieuwend concept voor betrouwbaar en betaalbaar onderhoud. Het bedrijf onderscheidt zich daarnaast door middel van eerlijk advies, Europese pechhulp voor slechts 29,95 euro per jaar, gebruik van A-merk onderdelen, onderhoud met maar liefst 24 maanden garantie, schadeherstel en een ruime selectie van nieuwe auto's en occasions. Het bedrijf biedt in de eerste plaats kwaliteit en zekerheid. "In de jaren dat wij nu op die organisatie zijn overgestapt, merken we dat steeds meer mensen kiezen voor Suzuki. Zowel qua verkoop als onderhoud. Veel gaat tegenwoordig via het internet en dat is een landelijke aangelegenheid."

De lokale dealer
En hij gaat verder: "Je ziet dat mensen die een Suzuki kiezen en buiten hun woonplaats kopen, graag wel bij de lokale dealer langs gaan voor reparaties en onderhoud. Als wat kleiner bedrijf staan we altijd voor de mensen klaar. Al gaat het om een band of een kapot lampje, dat is klaar terwijl je wacht. We willen dat onze klanten snel en veilig weer de weg op kunnen." Breng een bezoek aan Auto Nassau, goed bereikbaar aan de Lagosweg in Tanthof-West.

Auto Nassau
Lagosweg 9
2622 CZ Delft
(015) 256 87 79
www.suzukidelft.nl