V&W Makelaars met van links naar rechts Astrid van Dam, Roeland Eckenhaussen, Martijn Sprengers (hypotheekadviseur) en Arjen Cardinaal.
V&W Makelaars met van links naar rechts Astrid van Dam, Roeland Eckenhaussen, Martijn Sprengers (hypotheekadviseur) en Arjen Cardinaal.

V&W Makelaars staat in de krappe woningmarkt graag voor u klaar

Algemeen

DELFT - "Het is niet eenvoudig om een passende woning te vinden op dit moment. Er is echt sprake van een krappe woningmarkt, waar er per woning veel geïnteresseerden zijn."

Aan het woord is Roeland Eckenhaussen, samen met Arjen Cardinaal NVM makelaar/taxateur oz bij V&W Makelaars aan de Coenderstraat 31. Secretaresse Astrid van Dam neemt de binnendienst voor haar rekening. "Veel mensen weten dat er meer kapers op de kust zijn en er wordt al gauw boven de vraagprijs geboden. Tot ongeveer twee jaar geleden was het gebruikelijk om een openingsbod neer te leggen van ongeveer 10 procent onder de vraagprijs, maar die tijden liggen inmiddels al ver achter ons." Volgens Eckenhaussen is het belangrijk, juist in deze tijd, om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Deze kan een goede inschatting maken van de waarde van de woning en is uitstekend in staat een eventueel biedingsproces te begeleiden en hierin veel vragen en onduidelijkheden weg te nemen. "Vaak horen wij als verkoopmakelaar van de aspirant-koper 'als we de vraagprijs bieden, worden we het dan?' Het is belangrijk om te beseffen dat het uitbrengen van een goed bod meer behelst dan alleen het neerleggen van de hoogste prijs, helemaal in de huidige markt waarbij het hebben van vier of vijf biedingen op één woning eerder regel dan uitzondering is. "Wij kunnen hierbij helpen door een gezamenlijk bezoek aan het pand te brengen. Om tot een juiste, realistische bieding te komen. Naast de aankoopbegeleiding bestaat het dienstenpakket van V&W Makelaars onder andere uit het verkopen, verhuren en taxeren van woningen." Eckenhaussen en Cardinaal zijn enorm trots dat ze van klanten de hoogste waarderingen krijgen in de reviews op Funda. Met een 9,5 gemiddeld is V&W Makelaars het best gewaardeerde kantoor in Delft. Op de website zijn alle reviews van tevreden klanten na te lezen.

Voor meer informatie: (015) 214 29 09 of delft.vwmakelaars.nl.