Unieke intense reggae van Friction and the Roots Drivers in de V.
Unieke intense reggae van Friction and the Roots Drivers in de V.

Friction and the Roots Drivers

Algemeen

Samen met zijn band The Roots Drivers maakt Friction een mix van onweerstaanbare Reggae en swingende Caribische vibes: heel toegankelijke, dansbare feestmuziek. Een groot feest is gegarandeerd en dat gaat op zaterdag 2 maart plaatsvinden in de V.

De formatie tourt door heel Nederland, en ver daar buiten. Zo stond de band afgelopen tijd op Zwarte Cross, op het Notting Hill Carnival in London, op festivals in Canada, Duitsland, België en Engeland, en staat er nog veel meer ingepland in de agenda.
Tussendoor vindt Friction het ook heel leuk om op wat kleinschaliger plekken te staan. Samen met zijn band zomaar een flink aantal gasten in de sfeervolle en intieme omgeving van een café dé onvergetelijke avond bezorgen!
De bezetting van de band is voor deze optredens op kleine schaal vier mankrachten, verdeeld over zang, drum, keyboard en basgitaar. Het resulteert in unieke intense reggae, zonder leadgitaar, waardoor een speciaal effect ontstaat.
Friction and the Roots Drivers spelen op zaterdag 2 maart vanaf 22.00 uur in café de V in de Voorstraat te Delft. Toegang is gratis.