Even terug kijken...

Algemeen

SEP was zondagmiddag te sterk voor Taurus (2-1) en plaatste zich daarmee voor de kampioenspoule in de derde klasse. Tyler van Baalen scoorde de 1-0.

- Dat was een belangrijke...
"Absoluut, het voetbal was van beide kanten niet goed, maar uiteindelijk stonden we aan de goede kant van de streep. Bij een gelijkspel zouden zij door zijn."

- Jullie begonnen goed...
"Na vijf minuten scoorde ik de 1-0, maar daarna zakten we in en kregen zij de overhand. Daarna maakten zij uit een penalty gelijk. Het voetbal was niet goed, maar halverwege de tweede helft maakte Marco van Blitterswijk uit een van de spaarzame mogelijkheden de 2-1."

- Dus het was nog spannend...
"Voetballend liep het niet echt en dan moet je bikkelen. Gelukkig is dat iets dat ons over het algemeen goed afgaat. In de slotfase gingen zij één-op-één spelen en werden we nog wat dreigender, maar tot scoren kwamen we niet meer."

- Nu de kampioenspoule...
"Ja, zondag starten we tegen HMSH. Ik denk dat Dubbeldam, Coal, Wilhelmus en ODB gaan uitmaken wie kampioen wordt. Wij gaan er alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen. Als je ziet dat we afgelopen seizoenen onderin eindigden, is de deelname aan deze poule al heel wat."