Net zoals ieder jaar vindt er in maart weer een opschoonactie plaats in de Delftse Hout. Help je ook mee?
Net zoals ieder jaar vindt er in maart weer een opschoonactie plaats in de Delftse Hout. Help je ook mee?

Steek de handen uit de mouwen bij de opschoonactie in de Delftse Hout

Algemeen

Extra handjes zijn altijd welkom. Ook dit jaar organiseert de Delftse Natuurwacht in samenwerking met De Papaver aan de Korftlaan 6 een opschoonactie in de Delftse Hout. Aanmelden kan via de website van De Papaver.

De opschoonactie vindt plaats op de Landelijke Opschoondag van 23 maart 2019. Deze dag steken tienduizenden Nederlanders hun handen uit de mouwen voor een schone buurt. Ook in Delft worden er dit jaar weer diverse opschoonacties georganiseerd, zoals die in de Delftse Hout. Help jij ook mee aan een schone stad? Meedoen met de Landelijke Opschoondag is niet ingewikkeld. Je kunt je op twee manieren inzetten, door zelf een opschoonactie te organiseren of door mee te doen met een bestaande actie.

Eigen opschoonactie
Lijkt het je leuk om zelf een opschoonactie op te zetten? Dit kan met de school, de sportclub, de familie, noem maar op, iedereen is welkom! Wanneer je een groepje mensen verzameld hebt, kun je de opschoonactie aanmelden bij De Papaver. Dit kan simpel via de website. De Papaver meldt jouw actie aan bij Nederland Schoon, dan ontvang je automatisch een mooi opruimpakket. Extra opschoonmaterialen zijn gratis te leen bij De Papaver.

Aansluiten bij een bestaande actie
Heb je geen zin of tijd om een eigen actie op te starten, maar wil je toch graag helpen? Meld je dan aan bij een bestaande actie. Op de website van De Papaver staan alle georganiseerde opschoonacties in Delft waar je je bij kunt aansluiten. Meer informatie over de Landelijke Opschoondag vind je op: www.papaverdelft.nl/blog/landelijke-opschoondag/