<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De drie modellen bedrijfswagen van Renault, voor deze
gelegenheid in een hangar.
De drie modellen bedrijfswagen van Renault, voor deze gelegenheid in een hangar.

Voordeel op Kangoo, Trafic of Master bij Renault Bedrijfswagendagen

DELFGAUW - De Renault Bedrijfswagendagen van Autohaag Zeeuw staan weer voor de deur. Deze speciale dagen bij de Renault-dealers duren tot en met vrijdag 8 maart a.s.

De bedrijfswagens van Renault hebben de namen Kangoo, Trafic en Master. Bij een aanschaf van een nieuwe Renault-bedrijfswagen kan het voordeel oplopen tot 6.000 euro, inclusief een gratis laadruimtepakket, dat een waarde van 1.000 euro vertegenwoordigt. "We hebben deze dagen een zeer breed aanbod, met meer dan vijfhonderd uitvoeringen", zegt Marco Ligtelijn, directeur Renault bij Autohaag Zeeuw.

Flex Financial Lease
"Bovendien zijn er verschillende vormen van Flex Financial Lease mogelijk", gaat hij verder. Met het Flex Financial Lease-aanbod wordt de ondernemer door Renault ontzorgd. Bij aanschaf van een nieuwe Renault Kangoo, Trafic of Master bedrijfswagen in combinatie met een onderhoudscontract en verlengde garantie, is de auto met Flex Financial Lease te financieren tegen een aantrekkelijk rentetarief van slechts 0,9 procent. Dit kan al voor een maandbedrag vanaf 125 euro. Er is al een Renault bedrijfswagen voor 100 euro per maand.

Veel uitvoeringen
"De Renault Bedrijfswagendagen zijn de ideale gelegenheid voor ondernemers om nieuwe bedrijfswagens uit te zoeken", gaat Ligtelijn verder. "Er zijn maar liefst vijfhonderd uitvoeringen met de kenmerkende Renault-eigenschappen comfort, veiligheid en praktische bruikbaarheid."

Peeze koffie
De Renault Bedrijfswagendagen beginnen op zondag 17 februari en dan zijn alle verkoopfilialen van Renault Autohaag Zeeuw geopend van 11.00 tot 16.30 uur. Kom gezellig langs in de showroom. De verkoopadviseurs van Renault Autohaag Zeeuw vertellen u graag, onder het genot van een heerlijk en eerlijk kopje Peeze koffie, alles over de lopende acties.

Autohaag Zeeuw Delft
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>