<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Medewerker Mike v/d Ende hanteert de nieuwe apparatuur in de werkplaats.
Medewerker Mike v/d Ende hanteert de nieuwe apparatuur in de werkplaats.

OostAmbacht: gecertificeerd 3D-uitlijnen

NOOTDORP - De werkplaats van Autoschade OostAmbacht is al weer enige tijd uitgerust met 3D uitlijnapparatuur. Met deze apparatuur kan nauwkeuriger, preciezer en ook nog eens sneller een diagnose gesteld worden.

De eigenaar van dit Nootdorpse schadebedrijf is Robert van der Ende. Onlangs heeft hij ook het certificaat voor deze nieuwste 3D-uitlijnapparatuur gehaald. Hij vindt het belangrijk om met de nieuwste ontwikkelingen mee te gaan.

3D uitlijn-certificaat
"Vat hebben op de nieuwste technologie, dat is erg belangrijk voor een autoschadeherstelbedrijf", zegt Van der Ende. "Een jaar geleden hebben we de beschikking gekregen over deze nieuwe 3D uitlijnapparatuur. Zelf heb ik alle achterliggende kennis en kunde in huis voor het omgaan met deze apparatuur, ook zijn diverse werknemers hier inmiddels voor opgeleid."

Andere certificeringen
De bijscholing had vooral betrekking op diagnose stellen met behulp van precieze apparatuur. Maar daarnaast heeft Robert van der Ende op nog veel meer verschillende vlakken de papieren in huis. Aan de muur in de receptie van het schadebedrijf hangen namelijk certificaten op het gebied van veiligheidssystemen, werken met E-voertuigen, auto-elektronica schadeherstel en aluminiumbewerking. Dit is een kleine greep uit de diverse certificeringen. "Als laatste is daar dus het 3D uitlijnen voor particulieren en andere autobedrijven bij gekomen", gaat Van der Ende verder. "Zelf ben ik altijd als eerste aan het leren en daarna gaan alle jongens in de werkplaats ook op cursus. Zodat we onze klanten altijd optimaal kunnen blijven bedienen, volgens de laatste technologische ontwikkelingen."

Schadewerkzaamheden
Het is zo gek niet te bedenken, of Autoschade OostAmbacht voert het uit. Het begint natuurlijk met de juiste taxatie. Is er eenmaal duidelijk wat er gerepareerd moet worden en wat dit gaat kosten? Dan kan de klant beslissen of hij dit door Autoschade OostAmbacht laat uitvoeren. Plaatwerk, richten, spotrepair, spuiten, uitdeuken zonder spuiten, autoruit-schadeherstel, inbraakschade, poetsen, aircoservice en uitlijnen: alles kan door dit bedrijf worden uitgevoerd.

FOCWA / Erkend Duurzaam
Het bedrijf is FOCWA- en Erkend Duurzaam-gecertificeerd. Er is een haal- en brengservice en er zijn altijd leenvoertuigen beschikbaar.

Autoschade OostAmbacht
Burg. G.J.F. Tijdemanstraat 9
2631 RE Nootdorp
(015) 310 69 03
www.oostambacht.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>