<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Rob van den Berg, het aanspreekpunt voor AutoHopper bij Autobedrijf Van der Windt.
Rob van den Berg, het aanspreekpunt voor AutoHopper bij Autobedrijf Van der Windt.

Hop-hop-auto-huren bij AutoHopper van Autobedrijf Van der Windt

DEN HOORN - Een auto huren kan in veel gevallen heel handig zijn. Bijvoorbeeld als je de auto alleen voor een project of voor een korte tijd nodig hebt.

In deze regio kunt u daarvoor sinds kort terecht bij Autobedrijf Van der Windt. Dit bedrijf aan de Harnaschdreef in Den Hoorn heeft zich namelijk aangesloten bij AutoHopper, de no-nonsense autoverhuurder. Een autoverhuurconcept met zijn oorsprong in Apeldoorn, dat in acht jaar tijd al meer dan honderd vestigingen in heel Nederland heeft kunnen openen. In Den Hoorn is daar nu AutoHopper op het terrein van Autobedrijf Van der Windt bij gekomen. Met als aanspreekpunt Rob van den Berg, die graag uitleg geeft over de werkwijze van AutoHopper. "Dit bedrijfsconcept staat voor duidelijkheid, waarbij alles makkelijk online te regelen is en waarbij de klant wordt ontzorgd. Duidelijke afspraken en duidelijke prijzen", zegt hij.

Goede reviews
Het concept heeft zich in de afgelopen acht jaar weten te bewijzen als uiterst betrouwbaar. Landelijk heeft AutoHopper heel goede reviews gescoord. Nu mogen de inwoners van Den Hoorn-regio kennis maken met het heel goed werkende concept. "Bij AutoHopper kun je veel soorten voertuigen huren", zegt Van den Berg. "Van een personenauto als de Aygo tot een verhuiswagen met laadklep. Met onze vier garanties: Altijd de nieuwste auto´s tegen scherpe prijzen, met heldere voorwaarden en nu dus ook bij de mensen uit deze regio om de hoek."

Compact tot bakwagen
Het wagenpark van AutoHopper bestaat zoals gezegd uit alle soorten auto´s. De klassen lopen uiteen van compact, midden, midden station, ruim, ruim station, groot en MPV tot bestelbussen van zes tot negen personen. Er zijn gewone bestelauto´s, -bussen, bakwagens met laadlift tot 20 kuub tot een aanhangwagen. "Wij hebben zes auto´s op ons terrein staan, maar kunnen heel snel de andere types inhuren bij de organisatie AutoHopper. Daarnaast zijn er nog extra opties, die per dag bij te bestellen zijn, zoals de verhuisdozen!

Scherpe prijzen
Het huren van een compacte personenauto kost per dag 25 euro, per weekend 50 euro en een week lang 175 euro. Voor de bakwagen met laadlift betaal je 119 euro per dag, of 202 euro voor een heel weekend. Heb je een week nodig om te verhuizen, dan betaal je 714 euro. "Maar het is ook mogelijk om een short-lease contract af te sluiten", zegt hij. "Deze kan lopen van 2 maanden tot en met 24 maanden, of wel twee jaar. De eerste van zulke langer lopende overeenkomsten hebben we ook al afgesloten. De eerste twee weken hebben we al veel aanvragen gehad. We mikken op de terugkom-factor, tevreden klanten die voor een tweede of derde keer weer bij ons aankloppen."

Klant ontzorgen
De dienstverlening van AutoHopper is, de ondertitel zegt het al, no-nonsense. Van den Berg beschrijft dit als: "geen gezeur, direct, vanuit de basis goede en duidelijke afspraken en scherpe tarieven." Deze medewerker is al ruim zeven jaar aan Autobedrijf Van der Windt verbonden. Hij was ook al werkzaam op de locatie in Schipluiden. "Begonnen als autotechnicus, ben ik nu aan het doorstromen naar de commerciële activiteiten binnen de onderneming. Dit nieuwe concept, dat zich al wel heeft bewezen, is voor mij de volgende uitdaging bij Autobedrijf Van der Windt." Met de nieuwbouw die binnenkort gaat beginnen in het laatste stukje van Harnaschpolder Den Hoorn, ziet het bedrijf veel nieuwe potentiële klanten. "Die mensen moeten natuurlijk allemaal verhuizen, en daar kunnen wij ze bij ontzorgen. Kom bij ons langs en informeer naar de voorwaarden."

Anno 2019
Autobedrijf Van der Windt is in 1997 begonnen in Schipluiden. Nu heeft het bedrijf een team van acht en een prachtig pand op bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn. Het is een universeel autobedrijf, waar je terecht kunt voor nieuwe en gebruikte auto´s van alle merken. Ook voor alle reparaties en onderhoud, waarbij altijd maatwerk wordt geleverd. Is de auto in de werkplaats, dan kan de klant altijd gebruik maken van gratis vervangend vervoer.

Autobedrijf Van der Windt
AutoHopper Den Hoorn
Harnaschdreef 9
2635 BT Den Hoorn
(015) 380 84 18
www.autobedrijfvanderwindt.nl
www.autohopperdenhoorn.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>