Martin Rietvelt in tweevoud: náást de nieuwe wagen en op het dak ervan.
Martin Rietvelt in tweevoud: náást de nieuwe wagen en op het dak ervan.

Bakker Jaap zichtbaar vanuit elk kantoorpand

Algemeen

DELFT - Even een broodje scoren tijdens je bezoek aan de binnenstad? Dan zit je goed aan de Wijnhaven 5, waar Bakker Jaap een fraaie inloopzaak heeft.

Eén van de heerlijke belegde broodjes, een zoete of hartige snack, alles is mogelijk. Echt een beetje moe van het winkelen, neem dan even plaats in één van de zitjes. Het is er altijd erg gezellig!
Alle brood wordt zeven dagen per week vers gebakken in de eigen bakkerij achter de zaak. Dat gebeurt overigens al sinds 1947, toen de opa van de huidige eigenaar brood- en banketbakkerij L.H. Rietvelt begon, later omgedoopt tot 't Delftsch Backershuys en begin jaren negentig tot Bakker Jaap. Maar zo oud als de bakkerij ook is, zo zeer is men met z'n tijd meegegaan. Inmiddels is Bakker Jaap ook de leverancier voor vele bedrijven en instellingen op diverse bedrijventerreinen. "Sinds kort hebben we een nieuwe auto om dat werk nog beter uit te kunnen voeren", zegt eigenaar Martin Rietvelt, die in 2006 het stokje van zijn vader overnam. "Een Mercedes Vito, die we door RODI Signing hebben laten bestickeren."
Dat laatste is nog zacht uitgedrukt, want de hele auto, zelfs het dak, is van mooie afbeeldingen en belettering voorzien. "Op de auto zijn onder meer de logo's te zien van de bedrijven waar wij voor cateringdoeleinden aan leveren", aldus Martin, die ook de dakbestickering nog verder wil uitleggen. "Die afbeelding zie je dus goed van bovenaf. Ideaal als je veel met je auto op bedrijventerreinen bent, want vanuit de hoge kantoren kun je het extra goed zien. Ook het leveren van broodproducten aan horeca heeft de laatste jaren een steeds grotere vlucht genomen", zegt een trotse Martin.
Voor meer informatie kun je bellen naar (015) 214 11 28 of kijken op www.bakkerjaap.nl.