Ben van Holsteijn (rechts) en Roy Schaaij zijn óók enthousiast over de kleuraccenten in de dorpel, het dak en aan de voorzijde.
Ben van Holsteijn (rechts) en Roy Schaaij zijn óók enthousiast over de kleuraccenten in de dorpel, het dak en aan de voorzijde.

Motorhuis is blij met Citroën C5 Aircross

Algemeen

De nieuwe Citroën C5 Aircross stond bij Motorhuis aan de Exportweg 3 in Delfgauw nog niet de showroom of de telefoon stond roodgloeiend.

"We hadden zeker een behoorlijke belangstelling verwacht", melden verkoopadviseurs Ben van Holsteijn en Roy Schaaij. "Maar niet veel vaker moesten we proefritten zó strak plannen en er bij klanten op aandringen toch vooral op tijd te komen…" Achteraf bezien, kijken ze er niet van op. "De merkliefhebbers zaten er op te wachten", zegt Roy. "De productie van de C5 Sedan en Station is enkele jaren terug al gestopt. Citroën was nu echt toe aan een nieuw model in dit segment. Dat het een SUV werd, was te verwachten. In Europa groeit de populariteit van dit type ruime, stoere en net wat hogere auto's nog altijd." Hoewel er best wat concurrentie is, twijfelt het tweetal niet aan succes voor de C5 Aircross. Ben: "Wat we zelf al meteen in de gaten hadden, bevestigen klanten die een proefrit maken: het comfort is echt ongekend. Dat komt vooral door de bijzondere en unieke hydraulische vering. Herkenbaar voor wie zich de aloude en heerlijk deinende DS ('Snoek', red.) herinnert. Al is deze variant van het systeem natuurlijk hypermodern." Roy vult aan: "...En vergeet de stoelen niet. Lekker breed en zacht, maar tegelijk stevig genoeg om er niet te diep in weg te zakken. Alsof je thuis op de bank zit." Dat gevoel wordt volgens Roy alleen maar verder versterkt door de veelheid aan uitvoeringsmogelijkheden. "Er zijn diverse standaard uitrustingsniveaus en er is keuze uit vele opties. Je kiest precies wat je fijn en prettig vindt. In snufjes, in techniek, in veiligheid én in styling. Dat laatste zowel aan binnen- als buitenkant. Neem die kleuraccenten in dorpel, dak en voorzijde. Zo personaliseer je dus echt álles!" Roy en Ben zijn blij met de aanwinst in hun showroom. Ook vanwege de concurrerende en marktconforme prijsstelling. Ben: "Hier gaat Citroën veel mensen een plezier mee doen. De vraag zal groot blijven, verwacht ik. Ter geruststelling: Motorhuis heeft heel wat ingekocht. Ook businessmodellen. We kunnen dus veel uit voorraad leveren. Wie er snel bij is, heeft de meeste keus. Maar aan de andere kant: het is echt niet erg om desnoods even te moeten wachten op zo'n geweldige auto die precies aan al je wensen voldoet…"

Motorhuis Delft
Exportweg 3
Delfgauw

(015) 251 72 30
www.motorhuis.nl