Ryan van den Akker treedt met haar pianist Bart Raaymakers in het kader van Theater Overdag
Ryan van den Akker treedt met haar pianist Bart Raaymakers in het kader van Theater Overdag

Zoet-Zuur bij het Rietveld Theater Overdag

DELFT - Op donderdag 14 februari om 14.30 uur vindt er weer een voorstelling plaats in de serie Theater Overdag. Dan speelt actrice/zangeres Ryan van den Akker de eigenzinnige theatershow 'Zoet-Zuur'.

Ryan is vooral bekend als de hoofdrolspeelster in tal van bekende musicals zoals: De Jantjes, Cyrano de musical, Elisabeth, My Fair Lady en als de stem van Alfred Jodocus Kwak.

Amusement
In deze voorstelling neemt ze ons mee naar de periode vanaf de jaren '30, een sombere tijd waarin het publiek extra behoefte had aan amusement en kleinkunst en cabaret hoogtij vierden. Ryan wordt begeleid door pianist Bart Raaymakers.

Herman van Veen: ''Er zijn maar weinig mensen in het theater die je zo weten te raken. Zij verovert, verrast je met haar ludieke uitdagingen, pakt je bij de strot, ontroert je tot op het bot, dan weer fel en kritisch en......zingt de sterren van de hemel".

Paradijsvogels
En, als je toch bezig bent, reserveer dan meteen kaarten voor de volgende Theater Overdag-voorstelling. Op dinsdag 26 februari: 'Paradijsvogels' door Fred Delfgauw.

Wie is er nu eigenlijk gek, vraagt deze meesterverteller en poppenspeler zich af in zijn nieuwe solo, waarin hij de toeschouwer op onnavolgbare wijze meeneemt in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Fred Delfgauw is geïntrigeerd door mensen die worden gezien als 'vreemde eend in de bijt', maar in werkelijkheid paradijsvogels zijn.

Lunch
Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om gebruik te maken van een lunch (vanaf 13.00 uur), geserveerd door THUIS by Ladera.

Voor kaartverkoop zie:
www.rietveldtheater.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1