Het aandeel van MVA Certified Expat Broker in Haaglanden zal de komende maanden fors stijgen.
Het aandeel van MVA Certified Expat Broker in Haaglanden zal de komende maanden fors stijgen.

ZO makelaars is Certified Expat Broker

DELFT - Samen met de NVM en de MVA zijn een 70-tal NVM-kantoren gaan samenwerken op het gebied van diensten aan expats.

ZO makelaars is zo'n Certified Expat Broker. "En hiermee hebben wij ons gespecialiseerd in huisvesting (huur en koop) voor expats", zegt Pascal de Roo.
MVA Certified Expat Broker is enkele jaren geleden gestart op verzoek van Gemeente Amsterdam om de uitwassen in de huisvestingsbranche voor expats tegen te gaan. MVA Certified Expat Broker is partner van In Amsterdam -het voormalige Expatcenter Amsterdam-, en huisvestingspartner voor EMA. "Naast EMA zijn er nog tientallen bedrijven die zich in Nederland zullen gaan vestigen en er is een aantal redenen waarom wij in Haaglanden belangrijk zijn voor die bedrijven en het huisvesten van hun medewerkers. Ten eerste is wonen in de regio Amsterdam erg prijzig en is er onvoldoende woningaanbod, ten tweede heeft Haaglanden een prachtige infastructuur met Amsterdam qua openbaar vervoer, maar hebben wij bewoners ook veel extra's te bieden."
Internationale scholen, veel sport en spel, muziekscholen, een internationale zone in Den Haag en uitstekende universiteiten in Delft, Den Haag en Leiden. "Historisch gezien hebben wij al jarenlang een grote community buitenlandse werknemers in onze regio en men hecht erg aan elkaar. Als MVA Certified Expat Broker zijn wij een van de weinige gecertificeerde partijen op het gebied van huisvesting van expats. Als samenwerkingsverband heeft het een marktaandeel van 90 procent in de Amsterdamse regio. Het aandeel in Haaglanden zal de komende maanden fors stijgen."
Meer weten? Bel Manon Balkenende of Pascal de Roo van ZO makelaars - ZO.nl. 015-212 99 88 of mail makelaars@zo.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1