<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Wouter de Vos (links) en Remco Dam bij de vernieuwde Suzuki Jimny, nu beschikbaar in de showroom!
Wouter de Vos (links) en Remco Dam bij de vernieuwde Suzuki Jimny, nu beschikbaar in de showroom!

Nieuwjaarsacties bij Suzuki Kees Balvert

YPENBURG - De eindejaarsverkoop is bij Suzuki Kees Balvert goed verlopen. Het team van het autobedrijf in Ypenburg is in deze januarimaand volop bezig met de aflevering van de nieuwe auto's.

De nieuwe eigenaren van zo´n Suzuki gaan vol goede moed de weg op. In veel gevallen hebben ze hun vorige auto bij Suzuki Kees Balvert ingeruild. "Er zijn in de voorbije periode dus ook weer een heleboel aantrekkelijke inruilers binnen gekomen", zegt verkoopadviseur Wouter de Vos. "Daarom hebben we momenteel weer volop keuze."

Extra hoge inruilpremie

Op de tweede verdieping staan al weer zo´n vijftig prachtige occasions op een nieuwe eigenaar te wachten. "Vanzelfsprekend veel van het merk Suzuki, maar ook andere merken zijn vertegenwoordigd", aldus De Vos.
Het begin van een nieuw jaar betekent ook weer het begin van een heleboel leuke acties. Begin het jaar 2019 goed en profiteer van de spectaculaire inruilactie. Hierbij wordt aan klanten die belangstelling hebben voor een nieuwe Suzuki een extra hoge inruilpremie gegeven. "In deze periode kunnen we tot 1.500 euro extra inruilpremie geven", gaat hij verder. "Ruil dus je huidige auto in en zie een inruilbedrag van 1.500 euro tegemoet. Daarmee heb je dan al meteen het eerste deel van je nieuwe Suzuki betaald."

Private lease

Het aanschaffen van een nieuwe Suzuki is aantrekkelijk. Zeker in deze actieperiode bij Suzuki Kees Balvert. Maar ook het rijden met een private lease contract is een aanrader. Ook dit jaar heeft het autobedrijf in Ypenburg hier natuurlijk weer diverse mogelijkheden voor. "Met private lease rijd je voor een vast maandbedrag een nieuwe Suzuki", legt hij uit. "Private lease is momenteel nog eens extra voordelig, want in deze actieperiode krijg je de eerste zes maanden 25 procent korting op het totale leasebedrag. Daardoor is ook het maandelijks te betalen leasebedrag de eerste zes maanden lager. Dit nòg voordeliger private leasen is mogelijk op alle Suzuki-modellen."

Oude BPM-tarieven

Het zal menigeen nog vers in het geheugen liggen. De nieuwe wetgeving voor belasting over CO2-uitstoot. Die belasting is sinds 1 januari 2019 hoger geworden. Bij Suzuki Kees Balvert kun je echter nog profiteren van de oude regeling. "We hebben nog een aantal voorraad-Suzuki´s beschikbaar, waarvoor je nog de oude BPM-tarieven betaalt", zegt Wouter de Vos. "Hierbij kan het voordeel oplopen tot 3.600 euro. Voor al deze auto´s geldt op is op en weg is weg."
Suzuki Jimny
Absolute blikvanger in de showroom van Suzuki Kees Balvert is de compleet vernieuwde Suzuki Jimny. Deze kan je komen bewonderen en is de komende veertien dagen beschikbaar voor een proefrit. De echte terreinwagen in de Suzuki-range, met van oudsher ongekende topcapaciteiten waarover een echte terreinwagen moet beschikken. De vernieuwde Suzuki Jimny is verkrijgbaar vanaf 26.999 euro.

Vierde generatie

Het gaat om de volledig nieuwe, vierde generatie Suzuki Jimny. De offroader die tegelijkertijd een auto voor het ruige terrein is, maar ook een avontuurlijke lifestyle auto. Het volledig nieuwe, hoekige design hoort helemaal bij de robuuste Jimny. De zwarte grille, bumpers en spatbordverbreders onderstrepen zijn stoere look. De compacte terreinauto is standaard uitgerust met inschakelbare 4x4-aandrijving met lage gearing. De nieuwe generatie blijft trouw aan het kenmerkende Jimny-DNA: rechtdoorzee, praktisch, down-to-earth en klaar voor elk avontuur. De nieuwe Jimny is er in drie uitvoeringen Comfort, Select en Stijl.

Suzuki Kees Balvert
Pr. Alexialaan 36
2496 XA Den Haag-Ypenburg
(070) 309 89 50
www.suzukikeesbalvert.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>