<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Twee leerlingen van de muziekschool  bespelen hun guitaar.
Twee leerlingen van de muziekschool bespelen hun guitaar.

Les-mogelijkheden bij Rootz muziekschool

REGIO - Rootz muziekschool heeft leslocaties in Delft, Pijnacker en Nootdorp en biedt lessen en cursussen aan voor kinderen, jongeren, volwassenen en ook voor senioren. Zo'n 700 leerlingen hebben momenteel les bij de 33 docenten van Rootz.


In Delft is Rootz gevestigd in gebouw 'Delftstede' aan de Phoenixstraat 66. Het heeft even geduurd maar de Phoenixstraat is sinds de afronding van het Spoorzoneproject weer uitstekend bereikbaar. Je kan zelfs voor de deur parkeren in de Prinsenhof-parkeergarage, met de uitgang aan de Laan van Overvest. Rootz staat onder andere bekend om de uitstekende pianolessen die door de twaalf pianodocenten worden gegeven.

'Allround' docenten
Alle docenten zijn 'allround' en hebben een conservatoriumopleiding achter de rug. Sommigen hebben een klassieke achtergrond en anderen zijn meer gespecialiseerd in jazz- of popmuziek. De pianolessen zijn behoorlijk volgeboekt maar af en toe valt er nog wel een gaatje: het is dus altijd zinvol om je aan te melden.


Snelle start
Voor sommige instrumenten is het nog steeds mogelijk om op korte termijn te starten. Zo zijn er op alle leslocaties nog mogelijkheden voor nieuwe gitaarleerlingen en basgitaarleerlingen (beginners en gevorderden). Per januari zijn er voor vioolles weer plaatsen beschikbaar. En ook voor lessen drums, saxofoon en zang is vaak nog wel een mogelijkheid te vinden. Bel even met het kantoor van Rootz om te horen welke tijden beschikbaar zijn. Het nummer is (015) 369 49 02.


Muziek op schoot
In januari gaan er weer nieuwe cursussen 'Muziek op Schoot' en 'Muziek en Dansspetters' van start bij Rootz muziekschool in Delft. De inschrijving hiervoor is al gestart. 'Muziek op Schoot' is een speelse muziekcursus voor baby's en peuters van 1 tot 4 jaar, samen met een ouder, grootouder of verzorger. Deze cursus wordt gegeven op verschillende ochtenden. 'Muziek en Dansspetters' is een leuke cursus op de zaterdagochtend: Onder leiding van docente Anna Kiss maak je kennis met muziek, dans en beweging, voor kleuters van 4 tot 6 jaar.


Meer informatie
Kijk op www.rootzmuziekschool.nl voor informatie over de mogelijkheden. Ook kun je je hier aanmelden voor een 'kennismakingscursus'.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>