Bakker Breggen is niet te missen in de Nijhoffpassage.
Bakker Breggen is niet te missen in de Nijhoffpassage.

Bakker Breggen nieuw in de Nijhoffpassage

Algemeen

Inmiddels weet een groot aantal Delftenaren de weg te vinden naar de Nijhoffpassage, vlak naast winkelcentrum de Hoven.

De grote trekker daar is natuurlijk de gloednieuwe AH XL. In combinatie met het gratis parkeren in de overdekte parkeergarage is dit voor veel mensen uit de wijde omgeving reden om daar hun boodschappen te doen.

Bakker Breggen
Sinds een aantal maanden is hier, naast de Gall & Gall en de Etos, ook een vestiging van Bakker Breggen te vinden (Martinus Nijhofflaan 5B). Voor Delft is dit een nieuwe naam, maar het bakkersbedrijf bestaat al 107 jaar en levert dus al meer dan een eeuw lekker brood en banket van een hoge kwaliteit. Oorspronkelijk komt het bedrijf uit Berkel, maar het heeft inmiddels een aantal vestigingen in Zuid-Holland. Op de vraag of het wel zinvol is je om bij een AH XL te vestigen is het antwoord klip en klaar. "Jazeker, bij Albert Heijn komen heel veel klanten die gewend zijn goede kwaliteit te kopen. En dat zijn toevallig ook onze klanten. Bakker Breggen levert heerlijk brood en banket en we weten uit ervaring dat een deel van de supermarktklanten toch de voorkeur geeft aan de verse producten van een ambachtelijke bakker. Mits ze er niet te ver voor om hoeven te lopen! En dat is nu exact wat we hier in Delft hebben gerealiseerd. Direct na de kassa van de supermarkt, op weg naar de geparkeerde auto, even de echt verse bakkersproducten meenemen. Dat werkt altijd."

Mooie aanvulling
Het is natuurlijk een hele stap om op deze plek een nieuwe vestiging te openen, maar het klantenaantal groeit gestaag en we zijn er van overtuigd dat het een mooie aanvulling is in de Nijhoffpassage. Zeker de moeite waard om een bezoek aan Bakker Breggen te brengen. Info: (015) 202 50 03 of www.bakkerbreggen.nl.