DAS bestaat 50 jaar en viert feest!

DELFT - Dit jaar bestaat basketballvereniging DAS Delft 50 jaar. Dit gouden jubileum wil de club natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Om dit op een onvergetelijke manier te vieren organiseert de jubileumcommissie daarom op zondag 6 januari het DAS Jubileum Ball. Iedereen met een link of een hart voor de Delft All Stars wordt hiervoor van harte uitgenodigd.
Hoe ziet het programma eruit?
-Meet & greet, vanaf 13.00 uur.
Ontmoet leden, oud-leden en andere belangstellenden om herinneringen en anekdotes uit oude glorie tijden met elkaar te delen.
De jubilaris wil een 'tentoonstelling' inrichten van oude tenues, foto's, films, video's, krantenknipsels, bekers, medailles, etc. DAS heeft al een-en-ander in haar bezit maar vraagt haar bezoekers om ook genoemd materiaal mee te nemen.
-Een heerlijk buffet, vanaf 17.00 uur.
Gemaakt door Vanessa Karijotaroeno (moeder van Mitchell uit de U16-1).
De bijdrage voor het buffet is 5,00 euro t/m 12 jaar en 10,00 euro vanaf 13 jaar (excl. drankjes).
-Recreatief 'mixtoernooi', van 13:30 uur tot 16:30 uur.
Iedereen die het leuk vindt om een potje te 'ballen' kan meedoen met het mixtoernooi. Er wordt één veld beschikbaar gesteld aan oud-leden en één aan de huidige leden. Het programma is zich nog verder aan het ontwikkelen. Hou de website en Facebook in de gaten. Locatie: Kantine en sporthal SC Delfland, Van Bleyswijckstraat 72. Uiterlijke datum aanmelding: 29 december 2018. Zie: www.das-delft.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1