The Voice of Holland-deelnemer Tjindjara zingt ook vol 'vuur' in De Veste
The Voice of Holland-deelnemer Tjindjara zingt ook vol 'vuur' in De Veste

De Top 2000 Live in Theater de Veste !

Algemeen

DELFT - Op dit moment genieten we volop van de Top 2000 die door vele speakers knalt. Ze komen allemaal langs: je 'guilty pleasure' of het liedje waar je de mooiste herinneringen aan hebt. Ter ere van de 20e editie komt woensdag 9 januari de live belevenis naar Theater de Veste. Onder meer de The Voice Of Holland- zangeres Tjindjara is van de partij.

Play with Fire
Tijdens deze editie speelt Top 2000 Live met vuur. 'Fire' is voor veel artiesten (Adele, Bruce Springsteen, Ed Sheeran etc..) een krachtige inspiratiebron. En voor Top 2000 Live de invalshoek waarmee de nieuwe setlijst van de 11-koppige band is samengesteld. Nieuwe liedjes, artiesten en stijlen vermengen zich in de jaarlijkse Top 2000 update met de bekende legendarische hoogtepunten.
Een heerlijke avond vol klassiekers, eendagsvliegen en vergeten pareltjes uit het legendarisch rock, pop, soul en Nederbeat repertoire vanaf de sixties tot nu. Kippenvel, meezingen, dansen en genieten van vele zangers en muzikanten in een prachtig licht- en geluidsdecor.
Zin in FIRE?! Bij dit theaterconcert spatten de vonken er vanaf! Voor tickets zie www.theaterdeveste.nl.

De Waarheid
Let op: Wegens omstandigheden is het toneelstuk 'De Waarheid' met Huub Stapel en Johanna ter Steege verplaatst van 4 januari naar 24 januari. Bezoekers die al een ticket hebben gekocht worden door het theater op de hoogte gesteld per mail en/of brief.
'De Waarheid' is een originele komedie over liefde, lust en ontrouw tussen twee bevriende stellen. Brengt de waarheid verlichting of juist niet? Het dilemma van de knellende banden van de huwelijkse trouw.