Swing- en Bluesgigant Kees Kingsize is te beluisteren bij De Wijnhaven
Swing- en Bluesgigant Kees Kingsize is te beluisteren bij De Wijnhaven

Eindejaar nostalgie met Kees en Marius

DELFT - Kees Kingsize is in de muziekscene geen onbekende. Deze muzikale duizendpoot beheerst vele stijlen en ziet een hoog 'Swing-gehalte' altijd als een must.

De Volkskrant schreeuwde het in 2012 bijna van de daken: 'De unieke gitarist-zanger Kees Kingsize speelt Swing en Blues alsof hij het zelf uitgevonden heeft!'
Beïnvloed door gitaristen als T-Bone Walker, Lonnie Johnson, Jimi Hendrix en Django Reinhardt werd zijn smakelijke, expressieve, economische en in essentie coole Blues een begrip bij heel veel muziekliefhebbers.

Accordeonist
Accordeonist / pianist Marius Bos speelt in diverse samenstellingen, onder anderen met Frenk van Meeteren, Arthur Ebeling, Swamp, Bluezofeel (Nicko Christiansen) en hij begeleidt in het Betty Asfalt Complex te Amsterdam in een maandelijks programma met de Bayou Mosquitos artiesten van naam zoals Jelka van Houten, Tim Knol, Leonie Jansen, Joris Linssen en vele anderen.
Kingsize en Bos combineren soms hun kwaliteiten op muziekgebied. Dit leidt tot grootse, niet te beschrijven momenten. Unieke momenten die je niet wil en mag missen.
Zondag 30 december spelen ze van 15.30 uur tot 17.30 uur in de Wijnhaven te Delft. Gratis entree!
Een mooier muzikaal einde van het jaar is bijna niet voor te stellen, dus zorg dat je getuige bent van deze unieke samensmelting van stijlen. Eindejaar nostalgie met twee grote namen, beleef het mee!.
Café De Wijnhaven, Wijnhaven 22, 015-2141460 / mail@wijnhaven.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1