Optisch is er vooral aan de voor- en achterkant het nodige veranderd aan de Renault Kadjar.
Optisch is er vooral aan de voor- en achterkant het nodige veranderd aan de Renault Kadjar.

2019-versie Renault Kadjar: bescheiden veranderingen

De Renault Kadjar heeft een facelift gekregen. De 2019-versie is bij de eerste aanblik niet zo heel verschillend als de Kadjar uit 2018.

Toch is er wel het nodige veranderd, als je beide varianten nauwkeurig bekijkt. De nieuwste versie is in feite een ´strakgetrokken´ Kadjar. Een SUV en dan een compacte soort. In de Renault-modellenreeks tussen de Captur en Koleos in. De allereerste versie kwam in 2015 op de markt en nu is er dan die 2019-versie. Het design verschilt qua designaccenten van de Mégane, Talisman en de Koleos. Het is feite een heel behoudend belijnde cross-over, zonder de grote uitlopers aan de koplampunits, zoals bij de andere modellen of de wel zeer brede achterlichten. Het onderstel van de Renault Kadjar is gebaseerd op de Nissan Qashqai-basis. De facelift heeft zich voornamelijk gemanifesteerd in een moderner front. De voorbumper is helemaal anders ingedeeld, met een andere vorm van de luchtinlaten aan weerszijden. De uitloper aan de onderzijde van de grille is wat breder geworden. Met de kentekenplaat tegenwoordig in het midden geplaatst, en niet langer helemaal onderin, is de beschrijving van het front helemaal compleet.
Aan de achterkant zijn de achterlichten grotendeels helemaal hetzelfde gebleven. De lichtunits hebben hun basisvorm behouden. Een verdubbeling van het aantal richtingaanwijzers is wel doorgevoerd. Die vullen nu het gehele witte stuk in het midden van het rode achterlicht. Verder verhuisden de achteruitrijlichten naar de kleinere units onder de achterklep. De onderrand van de bumper heeft eveneens een iets andere vorm gekregen.

Autohaag Zeeuw Delft
www.autohaagzeeuw.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1