Manager Maurice Schook en Peter Eggermont bij de Kia Stonic.
Manager Maurice Schook en Peter Eggermont bij de Kia Stonic.

Kia Autohaag Zeeuw Delft extra open op zondag 30 december 2018

DELFT - Het jaar 2018 was het jaar van het jubileum van het automerk Kia.

Het Zuid-Koreaanse merk is 25 jaar op de Nederlandse markt. Kia is in die jaren een populair merk geworden. Waren de Kia's in de beginjaren nog sporadisch op de wegen te bekennen, anno 2018 – en heel binnenkort 2019 – is dat wel anders. "Rijd je tegenwoordig een willekeurige straat in, dan zie je meerdere Kia's geparkeerd staan", zegt manager Maurice Schook van Kia Autohaag Zeeuw Delft. "Dat komt doordat het merk voor iedere doelgroep iets te bieden heeft. Om het maar een beetje populair te zeggen: pa kiest voor de Niro, zijn vrouw gaat voor de Sportage en dochterlief komt bij de Picanto uit. Als dealer zijn wij altijd mee gegroeid, we proberen aan alle klantverwachtingen te voldoen en die waar mogelijk te overtreffen. Van iedere aflevering wordt een feestelijke onthulling gemaakt."

The Power of 25
De campagne 'The Power of 25' ligt bij iedereen nog vers in het geheugen. Het achterliggende jaar was het Pati! wat de klok sloeg. En Pati! is in deze context dan gebruikt als aanduiding van iets héél heugelijks, want het is het Koreaanse woord voor Feest! Een bijzondere leeftijd, die 25 jaar, in de ogen van Kia. Want…, je staat midden in het leven of te wel je hebt The Power of 25. Oud genoeg om de juiste keuzes te maken en jong genoeg om de wereld te willen veroveren. Kia Nederland is daarom op zoek gegaan naar krachtige verhalen die dit gevoel onderbouwen en voor progressie en individualiteit staan. Een mentaliteit die volledig past bij het merk.

Kia-ambassadeurs
Misschien heb je één van de films al gezien, die recent zijn uitgebracht om stil te staan bij 25 jaar Kia in Nederland. Kia-ambassadeurs Johnny de Mol en Jacco Eltingh praten hierin met bijzondere gesprekspartners. In film no. 1 rijdt de eerste in een Kia Stinger in gezelschap van de Iraanse Akram Beiramvand (56), die op haar 25ste in de gevangenis zat omdat zij vocht voor mensenrechten in Iran. Teruggeblikt wordt op het 25ste levensjaar en de vraag staat centraal 'wat je jezelf zou willen vertellen toen je 25 was?'

Kia in tests
Het jaar 2018 is voor Kia een succesvol jaar geweest. De Kia Niro was in 2017 al de meest verkochte hybrid SUV, en was dat ook in 2018. Ook de Kia Picanto is al heel lange tijd de no.1 in zijn segment. "En we hebben natuurlijk de uitbreiding gehad van ons programma, met onder andere de Stonic en de volledig elektrisch aangedreven e-Niro. Kia verschijnt al jaren achtereen in de Top 5 van de verkoopaantallen in de diverse segmenten", zegt Schook. "Met diverse modellen is Kia regelmatig Top 5 speler." Dit wordt onderschreven door verschillende tests die afgelopen jaar uitgevoerd zijn. Waarbij de Kia Niro PHEV vergeleken is met de Toyota Prius Plug-in Hybrid. En de Kia Ceed tussen de Opel Astra, Ford Focus en Volkswagen Golf hoge ogen gooide. Net zoals de Kia Ceed dat deed met als tegenstrevers Renault Mégane en Hyundai i30. En de Kia Picanto 'wist het beter' tussen de Opel Karl, Volkswagen Up en Toyota Aygo in.

7 Jaar Garantie
Kia heeft modellen die volledig aansluiten bij de smaak en wensen van het Europese publiek. Ze worden gebouwd volgens de hoogste fabricagenormen in de auto-industrie. Uitzonderlijke kwaliteit, met bovendien de langste garantie op nieuwe auto's in Europa, de 7 Jaar Kia-garantie is een volledige fabrieksgarantie: je hebt van dag 1 tot dag 2.555 dezelfde dekking. "Ik was in september 1993, dat is 25 jaar geleden, één van de eerste die een Kia in Nederland afleverde", zegt Schook. "Bij het dealerbedrijf in Den Haag dat mijn vader begonnen was. Het was toen nog een merk dat alle onderdelen en componenten van andere merken gebruikte. Tegenwoordig is dat omgekeerd: nu is Kia toonaangevend en leidend voor andere merken. Ik heb nog steeds klanten uit die beginperiode, er zijn mensen die inmiddels hun vijfde Kia gekocht hebben. Kom ook eens langs en profiteer tot en met 31 december van de Super Helden Actie." Kia Autohaag Zeeuw is ook op zondag 30 december open van 10-16.30 uur.

Kia Autohaag Zeeuw Delft
Schieweg 53
2627 AT Delft
(015) 256 08 79
www.kia.com/
nl/dealers/autohaagzeeuw/

Meer berichten
 
CustomHtml_1