Afbeelding

Kunstenaars van Kadmium #49

cultuur

In de rubriek 'De Kunstenaars van Kadmium' wordt op deze website om de week een andere kunstenaar belicht. Deze week deel 49: Jacqueline Louter

Naam: Jacqueline Louter

Discipline: Beeldende kunst, fotografie

Atelier: Bacinol gebouw, Hooikade 13, 2627 AB Delft

Website: www.jaxpix.nl

Facebookpagina: www.facebook.com/jaxpix

"In het Bacinol gebouw in Delft heb ik mijn atelier/studio", vertelt ze. "Daar maak ik mijn vrije werk en ook veel portretfoto's in opdracht. Het is een fijne rustige plek om te werken.

In het najaar kan je mijn studio komen bezoeken tijdens de jaarlijkse Delftse Atelierroute georganiseerd door Kadmium of tijdens de Open Monumentendagen Delft. Daarnaast doe ik mee aan veel exposities, onder meer bij Galerie Sehnsucht in Rotterdam, een hotspot voor fine art fotografie." 

Nieuw project PRESERVED

"Op dit moment werk ik aan een serie bloemstillevens. Inspiratiebron zijn stillevens uit verschillende stijlperiodes in de kunst en cultuur zoals bijvoorbeeld de 'Rococo', 'Barok' of 'Empire -stijl. Het materiaal bestaat uit gevonden artificiële bloemen en materialen uit de kringloopwinkel. De recreatie van bloemstillevens is een lopend project, waar ik nog volop mee bezig ben. Het werk is al in verschillende exposities te zien geweest. De werken zijn, afgedrukt op 4 mm dibond met een matlak finish, te koop in een beperkte oplage. Meer informatie over PRESERVED vind je op mijn website." 

Meer weten? Check www.kadmium.nl/kunstenaars

Delft Blue | Golden Age