<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Stap gewoon naar buiten en kiek het omringende moois! (Foto: Marike Kras)
Stap gewoon naar buiten en kiek het omringende moois! (Foto: Marike Kras) (Foto: Marike Kras)

Wedstrijd mooiste natuurfoto 2018

DELFT - De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland organiseert een fotowedstrijd: Wat is jouw mooiste natuurfoto uit 2018?

Er worden drie prijzen uitgereikt in de categorieën: natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming. Oftewel de natuur ontdekken, passie voor de natuur en samen leven met de natuur.
De winnaars ontvangen elk een bon ter waarde van 50 euro die in de afdelingswinkel van de KNNV te besteden is. De afdelingswinkel is een filiaal van de KNNV Uitgeverij, zie ook: www.knnvuitgeverij.nl/

Stuur je foto naar: afdelingDelfland@knnv.nl
Bewerk of verklein de foto niet en zet de categorie er bij. Alle inzenders ontvangen een bericht wanneer de prijzen worden uitgereikt.

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving. Een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming om te komen tot een duurzame en robuuste natuur.
Door excursies, lezingen, cursussen, inventarisaties, advisering en natuurbeheer worden deze doelen vorm gegeven. De activiteiten zijn in drie categorieën te verdelen: voor de gezelligheid, voor mensen die meer willen weten en voor specialisten. Dit alles rond onderwerpen van de natuur bij ons in de buurt.

Thema
Elk jaar kent een groot thema, in 2018 is dat: 'Bescherm de natuur in je eigen omgeving'. De KNNV voelt zich verantwoordelijk voor het Delflandse gebied, dat zich uitstrekt van de Noordzeekust tot aan de Rottemeren en tussen de A12 en de A20. Prachtige parken, cultuurlandschappen en natuurgebieden, maar ook particuliere tuinen worden steeds belangrijker voor de natuur. Zie ook: www.knnv.nl/afdelingDelfland.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vandaag zijn de Europese Parlementsverkiezingen 2019. Heeft u ook gestemd?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>