Afbeelding

Maak je kerstkaart in kerstsfeer

Algemeen

DELFT – Op 11, 13 en 21 december kun je bij KopieKoffie je kerstkaart laten maken en printen, onder het genot van verse koffie en live muziek.

Speciaal voor de kerst organiseert KopieKoffie drie gezellige middagen waarop je jouw kerstkaart kan laten maken en printen.
Laat gratis een mooie foto maken van jou of jouw gezin. Als de kaart klaar is wordt die meteen geprint als sfeervolle kerstkaart, klaar om te versturen! Dompel jezelf in kerstsferen met heerlijke warme chocolademelk en live muziek. De middagen worden opgeluisterd door verschillende muzikanten met een relaxte Christmas-jamsessie.

Sociale onderneming
KopieKoffie is een sociale onderneming, gestart door bewoners uit de wijk Buitenhof. Je kan er terecht voor al je drukwerk, een enkel kopietje, maar ook een middagje flexwerken en natuurlijk goede koffie.

Info
Je bent van harte uitgenodigd, ook als je geen kerstkaart wilt. Dinsdag 11, donderdag 13 en vrijdag 21 december van 15.00 tot 17.00 uur in KopieKoffie aan de Chopinlaan 377. Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen op www.kopiekoffie.nl.