De spelletjesmiddag bij Woonzorgcentrum Delftshove was een doorslaand succes!
De spelletjesmiddag bij Woonzorgcentrum Delftshove was een doorslaand succes!

VPInstruments en Delfshove matchen goed!

Algemeen

DELFT - "Wij willen graag iets doen voor de oudere mensen in onze omgeving, weten jullie iets?"
Met die vraag werd de Delftse Uitdaging benaderd door Mirelle van Leenen van Van Putten Instruments, leverancier van energiemanagementsystemen, gevestigd aan de Buitenwatersloot.

Wilma Broeseliske, projectmanager van de Uitdaging, de bemiddelaar in maatschappelijke betrokken projecten in Delft en Midden-Delfland, dacht met haar vrijwilligers na.
En kortgeleden was het een gezellige drukte in het woonzorgcentrum Delfshove. Eerst genoten de bewoners en de medewerkers van VPInstruments gezamenlijk van een heerlijke lunch. Daarna was het tijd voor spelletjes! Sjoelen, mikado, kegelen, mens-erger-je-niet, het was er allemaal. Enthousiast en fanatiek werd er meegedaan. De spelletjesmiddag kende louter winnaars: iedere bewoner kreeg een mooie bos bloemen cadeau en VPInstruments was een onvergetelijke ervaring rijker! Tussendoor genoten ze van koffie met gebak en de middag werd afgesloten met een borrel en heerlijke hapjes.

In plaats van samen proberen te ontsnappen uit een Escaperoom of te karten kunt u ook met uw collega's het personeelsuitje een keer een maatschappelijk betrokken tintje geven. Als bedrijf wil je toch elk jaar wel iets verrassends doen. BPD (Bouwfonds Gebiedsontwikkeling Delft) ging u al voor en heeft met 60 medewerkers een dag doorgebracht met bewoners van Ipse de Bruggen. Er werd geklust en met medewerkers allerlei activiteiten gedaan. En een politieteam leverde hand en spandiensten bij de Sint Jozefschool in Schipluiden.
Veel verenigingen en stichtingen vinden het leuk om jullie te ontvangen. Het team kan bijvoorbeeld helpen bij het opknappen van een ruimte, samen met bewoners iets doen/op pad, tuinieren met clubleden of bewoners of …

Welk bedrijf volgt? We denken graag met u mee!
Mail naar info@delftseuitdaging.nl!