De Schaatsbaan is dit jaar op de locatie X op de TU campus te vinden.
De Schaatsbaan is dit jaar op de locatie X op de TU campus te vinden.

Schaatsbaan 'Winters Delft' heeft een nieuwe locatie: X op de TU Delft campus

Algemeen

De openingsdag van Winters Delft is dit jaar op 7 december. Dit jaar op een heel bijzondere locatie, namelijk X op de campus van TU Delft.

Vorig jaar was Winters Delft nog op het evenemententerrein van Lijm & Cultuur. X op de TU campus aan de Mekelweg is de voormalige Unit Sport & Cultuur. X is de plek op de campus waar studenten zich op vlakken kunnen ontwikkelen die niet altijd terugkomen in de academische opleiding, maar die wel van onschatbare waarde zijn.
Het plaatsen van de schaatsbaan op het TU-terrein biedt een mooie kans om de inwoners van Delft verder kennis te laten maken met het leven op de Technische Universiteit. Maar ook de vele (internationale) studenten kunnen op deze manier laagdrempelig kennismaken met de oer-Hollandse schaatstraditie.
Winters Delft duurt dit jaar van 7 december tot en met 6 januari. Op de website www.wintersdelft.nl staan de openingstijden vermeld.
Winters Delft op X is goed bereikbaar, zowel per fiets als het openbaar vervoer. Daarnaast zijn er in de weekenden en kerstvakantie voldoende gratis parkeerplaatsen in de directe nabijheid.