Afbeelding
FOTO: Martin Groen

Rob uit de Bosch

Algemeen

Wat ben je aan het doen hier op het Vesteplein?
Met een potentiële opdrachtgever heb ik bij Moodz afgesproken om het programma voor een teamuitje te bespreken en tegelijk de locatie te bekijken.

Organiseer jij afdelingsuitjes in Delft?
Ik organiseer uitjes op maat met mijn eigen bedrijf Delft Event Company. Ik combineer dat met mijn werk bij Humanitas in Rotterdam-Zuid.

Wat doe je bij Humanitas?
Als burgers en ondernemers een goed plan hebben, dan help ik ze dat waar te maken. Zo is een speeltuin weer helemaal opgeknapt en heeft een bewoonster een soepcafé kunnen openen voor mensen die eenzaam zijn en een warm nest wel even kunnen gebruiken.

Heb je van de week nog wat leuks gedaan?
Bij Wielervereniging Westland Wil Vooruit heb ik getraind door achter een derny te rijden. Dan rij je in een lang lint achter zo'n brommertje wel zo'n 43 kilometer per uur gemiddeld.

Wie zou je nog eens willen ontmoeten?
Ik zou het geweldig vinden om samen met de wielrenners Thijs Sonneveld en Laurens ten Dam tijdens de Tour de France mee te rijden in de auto en dan hun verhalen te horen. Ik luister heel graag naar de podcasts van beide mannen.

Wat vind je de mooiste plek van Delft?
Dat is het uitzicht aan de voorkant van mijn woning aan de Spoorsingel. Ik kijk uit op de bak met de waterval van de Spoorsingelgracht boven de nieuwe spoortunnel. En als je schuin kijkt zie je de Oude en de Nieuwe kerk en de molen. Het is een top plek!