Bedrijfsleider Erik Idenburg in de werkplaats, klaar om met de auto´s aan de slag te gaan.
Bedrijfsleider Erik Idenburg in de werkplaats, klaar om met de auto´s aan de slag te gaan.

Winteracties bij Idenburg Car Solutions

Algemeen

DELFT - Idenburg Car Solutions is klaar voor de winter. Ben jij ook klaar voor de winter? Nog niet helemaal, kom dan snel langs!

De wintercheck die Idenburg Car Solutions uitvoert aan de auto kost nu namelijk maar 15 euro. Dit houdt in, dat de auto op diverse vitale onderdelen nauwgezet wordt gecontroleerd. Zodat eventuele euvels snel kunnen worden opgelost. "Want zeker met het herfst- en straks ook het winterweer dat er aan zit te komen, is het belangrijk dat de auto helemaal in orde is", zegt Erik Idenburg. "Dan ga je veilig en met een goed gevoel de weg op."
Is de auto weer toe aan de Algemene Periodieke Controle, de APK? Dat is voor veel mensen aanleiding om aan te kloppen bij Idenburg Car Solutions.

´Lekker´ zaken doen
Ook bij de wasstraat is het momenteel ´lekker´ zaken doen. "De wagen moet goed schoon zijn. Met vies weer krijg je nu eenmaal snel vieze ruiten en de rest van de buitenkant is ook al snel vies.
"Momenteel geldt er alleen op Wasprogramma 1 ter waarde van 15 euro een actie en dit is niet in combinatie met andere acties!" aldus Erik Idenburg.
Het duurste wasprogramma bestaat allereerst uit een onderwas. Na de normale wasbeurt in de wasstraat wordt er dan ook nog een beschermende waxlaag aangebracht. "En de bodem wordt extra gewassen", legt hij uit.
Bij deze wasbeurt krijg je nu gratis een servicecadeaukaart, die je binnen bij Idenburg Car Solutions kan besteden. De servicecadeaukaart vertegenwoordigt een waarde van 15 euro!
Voor een beurt van de airco-installatie ben je bij Idenburg Car Solutions ook aan het juiste adres. Speciale aanbieding is er op een poets- en schoonmaakbeurt. Normaal gesproken betaal je hier 125 euro voor. Bij de speciale Winteraanbieding betaal je slechts 99 euro voor een poetsbeurt. "Hierbij wordt de auto van binnen schoongemaakt", zegt hij. "En vervolgens ook gestofzuigd. In deze combinatie-aanbieding wordt de auto vervolgens ook gewassen, de autoruiten worden gereinigd en behandeld, de auto wordt in de was gezet en uiteindelijk worden ook de velgen gereinigd." Je zou wel gek zijn als je geen gebruik zou maken van deze Winteraanbieding!
Nog een element van auto rijden onder winterse omstandigheden vormen de winterbanden. Laat die onder de auto monteren voor kilometers veilig rijplezier, ook onder natte en winterse omstandigheden. "Ook op dat vlak hebben we weer een aantrekkelijke actie", gaat hij verder. "Bij aankoop van één set banden en/of velgen heb je recht op één jaar gratis opslag inclusief twee keer wisselen."
Want in de winter rijd je nu eenmaal veilig op winterbanden en in de zomer zijn zomerbanden meer geschikt.

Movember
Ja ja, het is weer november. Maar bij Idenburg Car Solutions spreken ze van Movember. Graag wordt hier namelijk gehoor gegeven aan de oproep van de Movember Foundation aan mannen om hun snor te laten staan. Dit om de nadruk te leggen op mannelijkheid en ook op typisch mannelijke ziektes en aandoeningen, waarvan de ergste natuurlijk prostaat- of teelbalkanker zijn. "Zelf doe ik voor het achtste jaar mee, ik laat ook weer mijn snor staan, wij vinden Movember een belangrijke maand."
Natuurlijk zal Idenburg Car Solutions ook weer een donatie doen aan de Movember Foundation, namelijk 200 euro per deelnemende werknemer, wat neer komt op 1.000 euro in totaal. "Zelf hebben we ook dingen moeten ondervinden. We kunnen niet genoeg benadrukken, dat het belangrijk is dat mannen zich laten controleren voordat het te laat is."

Idenburg Car Solutions
Schieweg 81
2627 AT Delft
(015) 257 16 70
www.idenburgcarsolutions.nl