<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Reünie carnavalsvereniging Goud van Oud

DELFT - Wie kende ze niet? Legendarisch binnen het genre. Carnavalsvereniging Goud van Oud, een super gezellige vereniging die vanaf 1996 actief was en centraal stond in carnaval Delft.

De bekende bokkenavond, altijd sfeervol aanwezig in de jaarlijkse optocht, een reeks van geweldige prinsen en prinsessen, veel artiesten, maar bovenal stond Goud van Oud bij de echte carnavalsvierder bekend om de gezelligheid.
Helaas kwam aan al dit moois vervroegd een einde. De vereniging organiseerde op 31 oktober 2015 haar laatste feestavond.

Reünie
Nu, drie jaar later, hebben een aantal voormalige bestuursleden de handen ineengeslagen en zie daar.. : op zaterdag 27 oktober 2018 staat een reünie op het programma.
Alle benodigde ingrediënten zullen als vanouds aanwezig zijn. Ter verhoging van de sfeer is 'huisdisco' Exotica aanwezig. Om nog maar te zwijgen van de toenmalige 'huiskapel', muziekmakerij 't Zootje. Zij komen langs voor een heerlijk partijtje blaaswerk. Op de hen bekende wijze zullen ze het koper laten schallen!

Foxtrots
Als kers op de taart komt Kees Haak, jawel, de zoon van... voor wat foxy foxtrots zorgen, zodat de heupjes weer lekker in beweging komen. Het loont dus de moeite om je elastieke benen ook van stal te halen!

Vanaf 20:00 uur staan de deuren van Feestcafé De Tobbe open. Iedereen die van oud en vertrouwd gezellig carnaval vieren houdt is van harte welkom. De entree bedraagt 5 euro. De opbrengst van de avond komt volledig ten goede aan het (klein-) kindercarnaval op zaterdag 2 maart 2019.

Drie maal 'Alaaf!' en tot zaterdag de 27ste.

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>