Het belangrijkste optreden is van zangeres Petra de Ridder.
Het belangrijkste optreden is van zangeres Petra de Ridder.

Huiskamerconcert Delft op verrassingslocatie

Algemeen

Een huiskamerconcert ergens in de wijk Hof van Delft. Maar waar? Op zondagmiddag 11 november is er een huiskamerconcert op een verrassingslocatie bij gastvrije bewoners in deze wijk.

Meld je aan en pas dan ontvang je het adres waar het huiskamerconcert plaatsvindt. De mensen in de buurt beter te leren kennen, dat is het doel van deze activiteit. Uiteraard naast de twee hoofddoelen: het genieten van optredens en het dichterbij brengen van cultuur. Alle mensen zijn welkom om deel te nemen. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal zitplaatsen en vol is vol. Kernwaarden bij de concerten van Huiskamerconcert Delft zijn enthousiasme, sfeermaken en verbinden.

De line-up
Het publiek wordt tussen half twee en twee uur ontvangen op de verrassingslocatie, met koffie en thee. Het voorprogramma wordt gevuld door de talentvolle jonge zangeres Tyra Wiertz, kijk voor meer informatie op www.tyrawiertz.nl.
Het hoofdprogramma begint om half drie en zal duren tot vier uur. Dit bestaat uit klassieke zang van Petra de Ridder, zie ook facebook.com/petrazingt.
Afsluitend is er PARTYcipatie, bestaande uit een drankje en een hapje, durend van vier uur tot half vijf.
Kaarten kosten 18 euro 50 per persoon (inclusief).
Kaarten zijn vooraf te bestellen door het sturen van een e-mail naar cultuurdichterbij@outlook.com. Gevraagd zal worden het bedrag over te maken naar de Facilitair Cultureel Ondernemer. Voor meer informatie bel je naar (06) 153 277 68.

In het voorprogramma doet het talentje Tyra Wiertz van zich spreken.