Afbeelding

Hoge kortingen tijdens OktoberBest van Preuninger

Algemeen

YPENBURG - Preuninger heeft in oktober flinke kortingen op de gehele voorraad nieuwe modellen. Deze kunnen oplopen tot boven de 5.000 euro!

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat auto's binnenkort duurder worden, vanwege de nieuwe regels rond brandstofverbruik en emissie (de WLTP). Om zoveel mogelijk mensen nog te laten profiteren van de ´oude lagere prijzen´ heeft Preuninger tijdig extra auto's ingekocht.

Alleen in oktober!
De kans is extreem groot dat uw nieuwe droomauto in deze ruime voorraad zit. "Van alle merken hebben we diverse modellen en kleuren nog beschikbaar", zegt verkoopadviseur Roy Waaijer. "Nóg beschikbaar, want met deze feestelijke prijzen wordt overstappen in een nieuwe auto erg aantrekkelijk."
OP=OP! Snelheid is dus gewenst, als ook u wilt profiteren van de oude prijzen en een beste korting tijdens het OktoberBest. Elders in deze krant staat een hele pagina met een greep uit de voorraad van Preuninger.

Ervaar het zelf
De beste manier om een nieuwe auto te ervaren is natuurlijk een proefrit. Terwijl u aan het proefrijden bent, zet het adviseursteam van Preuninger de beste deal voor u op papier. "Oude prijs met korting en een scherp inruilvoorstel voor uw huidige auto."

Kom snel langs
Ga snel langs bij één van de vestigingen. Wellicht wordt deze oktobermaand dan voor u één van de beste ooit!

Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417
2497 GM Den Haag
(070) 307 39 50


Preuninger Hyundai
Laan van Waalhaven 365
2497 GM Den Haag
(070) 307 39 65


Preuninger Kerketuinen
Kerketuinenweg 28
2544 CW Den Haag
(070) 309 80 00
www.preuninger.nl