Afbeelding

De Wijnhaven is de modestraat bij uitstek geworden

Algemeen

De Wijnhaven is een echte modestraat geworden. Natuurlijk weet iedereen er Steendam Herenmode te vinden. En sinds kort zijn daar de zaak Strellson en de speciaalzaak voor het merk NZA bij gekomen.

Alle drie naast elkaar en ook nog met een doorloop. "Zo is onze winkel een klein warenhuis voor mannenmode geworden", zegt Arjan Steendam. Zijn opa is tachtig jaar geleden een kledingwinkel voor mannen begonnen in Rotterdam. Nadat die tijdens het bombardement werd verwoest, is de familie verder gegaan in Delft. Waar nu al 78 jaar Steendam Herenmode aan een grote naam en faam heeft gewerkt. "En nu is er een nog groter aanbod mannenmode gekomen", gaat hij verder. " Met Strellson, dat van de Oude Langendijk hier naartoe is verhuisd en de winkel voor het merk NZA, wat staat voor New Zealand Auckland. Voor een biertje en een broek naar de Wijnhaven zou ik zeggen…"
De drie-eenheid biedt een heel grote keuze, waar mannen goed kunnen shoppen. Er is hard gewerkt aan de verbouwing, waarbij de schoenenzaak Van Dalen is omgevormd tot twee kledingwinkels, allebei in verbinding met Steendam Herenmode. Door deze uitbreiding is Steendam Herenmode trouwens ook op zoek naar nieuwe collega's! "Iedereen die enthousiast is om in de modewereld te werken kan reageren", aldus Steendam.
En dan de nieuwe najaarscollectie. Die is volgens hem mooi en warm. Kleding met mooie winterse stoffen en veelal in de kleuren groen en donkerrood. Daarnaast blauw en grijstinten en bruin begint ook weer een beetje terug te komen.
Bij Steendam zijn er leuke setacties van onder andere State of Art en Vanguard. Daarbij koop je een trui of overhemd voor een speciale setprijs. Daarnaast is de collectie weer voorzien van Cavellaro, Blue Industry, Profuomo, Ledûb, R2, Gardeur en Roy Robson.
Steendam Herenmode aan de Wijnhaven 20A-21 is bereikbaar via (015) 212 45 16. Kijk ook op www.steendam.net.

De drie winkels van buiten en van binnen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding