De Honda CR-V, fonkelnieuw en wel in de showroom van Auto Ruiter.
De Honda CR-V, fonkelnieuw en wel in de showroom van Auto Ruiter.

Preview van de nieuwe Honda CR-V bij Auto Ruiter

Algemeen

WATERINGEN - De nieuwe Honda CR-V staat te fonkelen in de showroom van Auto Ruiter. Een echte blikvanger, waar meteen je oog op valt.

Maar het nieuwe model heeft dan ook een wel heel prominente plaats in de showroom in Wateringen. De belangstellenden die echt niet kunnen wachten hebben zo al een mooi voorproefje. De officiële introductie staat echter gepland op zaterdag 20 oktober. Een feestelijke gebeurtenis, waarbij iedereen welkom is en onder het genot van een hapje, drankje en live muziek de auto kan komen bewonderen. "Uiteraard staat ons verkoopteam dan klaar om iedereen alle ins en outs over de CR-V te vertellen", zeggen eigenaren Wim van der Meer en Berry de Jong. "Bij deze bijeenkomst is trouwens ook de HR-V in volle glorie te bewonderen. Even voor de duidelijkheid, de CR-V is compleet vernieuwd, de HR-V heeft alleen een facelift ondergaan. De CR-V hybride wordt in maart 2019 leverbaar."

Honda CR-V
De compleet nieuwe SUV van Honda is verfijnder, functioneler en dynamischer. De CR-V biedt een boeiende rijervaring met een rotsvaste grip. Uiterlijk vallen de robuuste wielkasten op, maar ook de nieuwe contouren in de motorkap en de achterkant. Het interieur heeft kwalitatief hoogwaardige bekleding en is subliem afgewerkt. "Van buiten ziet de CR-V er imposant uit en dat is geen gezichtsbedrog. Door het nieuwe interieur hebben de passagiers meer interieur- en beenruimte." Een bepaald aantal benzine-uitvoeringen zijn verkrijgbaar met een indeling van zeven zitplaatsen - een primeur voor de CR-V.

Motorisatie
De nieuwe Honda CR-V biedt de keuze uit twee motoropties met 2WD of 4WD: een krachtige en sportieve 1.5 VTEC Turbo of een geavanceerde, nieuwe 2.0 Intelligent Multi-Mode Drive Hybrid (i-MMD). Allebei met een royaal vermogen. De compleet nieuwe CR-V beschikt over Honda's exclusieve ACE-carrosseriestructuur van de nieuwste generatie. Honda Sensing, een zeer uitgebreid veiligheidspakket, is standaard bij alle uitvoeringen. Compleet met radar- en camera-technologie.

Auto Ruiter
Oosteinde 21
2291 AA Wateringen
(0174) 297 161
www.auto-ruiter.nl

De achterzijde.