Burgemeester Marja van Bijsterveldt spreekt zich uit over Vrouwelijk Leiderschap
Burgemeester Marja van Bijsterveldt spreekt zich uit over Vrouwelijk Leiderschap

Burgemeester over Vrouwelijk Leiderschap

Algemeen

DELFT - Op maandag 15 oktober is Marja van Bijsterveldt te gast bij het Ondernemersnetwerk Dea Dia. Ze deelt daar haar visie op vrouwelijk leiderschap alsmede haar persoonlijke betrokkenheid bij het thema. De bijeenkomst is er een in een serie over 'Ondernemend Leiderschap' georganiseerd door Dea Dia Vrouwelijke Ondernemers Delft.

College Tour
Gespreksleidster Christine Thouars, manager IKEA Delft, interviewt in de burgemeester in een College Tour-achtige setting. Rolmodellen en voorbeelden, leiding geven aan jezelf, vrouwen in een mannenwereld en de kenmerken van vrouwelijk leiderschap komen aan bod. Gasten kunnen vooraf vragen insturen maar ook in de zaal hun vragen stellen aan Marja van Bijsterveldt.

Feminien leiderschap
De burgemeester sprak al aan het begin van haar ambtsperiode met Dea Dia bestuursleden over haar binding met het onderwerp. Haar visie, ervaring en gedachten over Feminien leiderschap deelt ze graag met ondernemende vrouwen op deze speciale thema-avond.

Leden Dea Dia
De bijeenkomst is bedoeld voor leden van Dea Dia en andere vrouwelijke ondernemers uit Delft en omgeving. De entree is gratis voor leden van Dea Dia. Ondernemers die niet zijn aangesloten bij het Dea Dia netwerk betalen 15 euro.

Wanneer?
Datum: Maandag 15 oktober 2018. Aanvang: 19.30 uur. Het programma start om 20.00 uur.
Locatie: Rietveld Theater, Rietveld 49, 2611 LH Delft.

Mail je vragen voor maandag 8 oktober naar info@deadia.net

Aanmelden voor deze inspirerende avond kan via https://deadia.net