Op de Neuzelbeurs is van alles te scoren voor de verzamelaar
Op de Neuzelbeurs is van alles te scoren voor de verzamelaar Foto: Ugo Boss

Neuzelbeurs in De Broodfabriek

Algemeen

RIJSWIJK - Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober staat een leuke editie van de Neuzelbeurs op het programma in De Broodfabriek in Rijswijk. In de overdekte beurshal Bakkerij 2 van De Broodfabriek staat de Neuzelbeurs met circa 300 kramen klaar.

Op deze kramen bieden zowel handelaren als particulieren een breed scala aan verkoopwaar aan: tweedehands kleding, boeken, games, muziek, meubels, antiek, kunst, curiosa en nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.

Sfeervol
Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack.

Interesse om zelf spulletjes te verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Fantasy Fest
Naast de Neuzelbeurs is er op 13 en 14 oktober ook Fantasy Fest in De Broodfabriek. Hét festival waar sprookjes, films, series en verhalen tot leven komen en waar niets aan de verbeelding wordt overgelaten. Laat je zien, laat je horen en beleef jouw fantasie. Wellicht leuk om te combineren met de Neuzelbeurs!

Locatie:
De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD, Rijswijk.
Openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur.
Zie ook: www.fantasyfest.nl of www.de-broodfabriek.nl
Contactpersoon: D. van Dam daniel@de-broodfabriek.nl of: 070-3075900.