<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De winnaar van de auto, Dilvin Shafik, met zijn gezin (foto: Koos Bommelé)
De winnaar van de auto, Dilvin Shafik, met zijn gezin (foto: Koos Bommelé) (Foto: KOOS BOMMELE)

Dilvin heel blij met de gewonnen auto!

DELFT - De afgelopen maanden is het 50-jarig bestaan van winkelcentrum De Hoven in Delft op grootse wijze gevierd.

In het begin van het jaar was er een heel activiteitenprogramma dat in het teken stond van de toekomst en de grote interactieve expositie 'Kids on the Moon'.

Snoepautomaat
Wie jarig is trakteert en daarom werden er in september duizenden prijzen weggegeven. In het winkelcentrum stond een enorme snoepautomaat van bijna vier meter hoog. Alle klanten die in het winkelcentrum iets hadden gekocht, mochten op vertoon van hun kassabon een draai aan de snoepautomaat geven en maakten daarmee kans op 1 van de duizenden prijzen die beschikbaar waren gesteld door de ondernemers.

Voucher
Maar dat was nog niet alles! Door het invullen van een voucher maakte iedereen kans op een heuse Hyundai i10. Zaterdag 29 september jl. stond het grote verjaardagsfeest op de agenda. Een dag vol met allerlei activiteiten voor de kids, gratis taart en de prijsuitreiking van de auto. In een grote beker zaten de namen van 100 potentiele winnaars en na een aantal spannende minuten werd de winnaar getrokken. Dilvin Shafik bleek de gelukkige winnaar. Hij nam vol blijdschap de sleutels van de blinkende auto in ontvangst.

Halloween
De ondernemers kijken terug op gezellig maanden en natuurlijk wordt er ook in de toekomst weer van alles georganiseerd. De eerste activiteit staat in het teken van Halloween en deze staat gepland op zaterdag 27 oktober. Houdt Facebook en de website in de gaten voor meer informatie.
En voor alle bezoekers van WC De Hoven: Alle winkeliers van het winkelcentrum bieden de eerste drie uur gratis parkeren!

 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vandaag zijn de Europese Parlementsverkiezingen 2019. Heeft u ook gestemd?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>