Bij Bouwcentrum de Zeeuw in Poeldijk kunt u terecht voor bouwmaterialen van A tot Z
Bij Bouwcentrum de Zeeuw in Poeldijk kunt u terecht voor bouwmaterialen van A tot Z

Bouwcenter De Zeeuw: voor elke verbouwing

advertenties

POELDIJK – Imabo De Zeeuw, bij velen misschien beter bekend als Bouwcenter De Zeeuw, aan de Slachthuiskade 30A in Poeldijk, is een professionele bouwmaterialenhandel. Het bouwcenter levert alle bouwmaterialen van A tot Z. Of u nu een aannemer bent of particulier, bij De Zeeuw bent u altijd van harte welkom.

Heeft u plannen voor een kleine verbouwing, wilt u een nieuwe badkamer, een mooie tegelvloer of moet het juist een groot nieuwbouwproject worden? De medewerkers van Bouwcenter De Zeeuw helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Het ervaren personeel helpt u graag aan de juiste informatie, kan u op goede ideeën brengen, geeft adviezen en/of biedt oplossingen bij problemen. Kortom Bouwcenter De Zeeuw denkt graag met u mee! Aan de Slachthuiskade in Poeldijk heeft het bedrijf de beschikking over een showroom van 900 vierkante meter, met meer dan tweeduizend soorten wand- en vloertegels. Deze showroom is een inspiratiebron voor de mooiste badkamer- en tegelideeën en een bezoekje aan de showroom is dus zeker de moeite waard.
Of het nu gaat om een toilet, een bad, een douchecabine of een whirlpool: Bouwcenter De Zeeuw levert alleen de beste kwaliteit goederen, waar uiteraard garantie op zit. Hierdoor bent u verzekerd van het gewenste eindresultaat. Bent u op zoek naar goed gereedschap? In het profcenter heeft Bouwcenter De Zeeuw vrijwel het meeste gereedschap op voorraad of het kan snel en eenvoudig voor u worden besteld. Bouwcenter De Zeeuw beschikt over een wagenpark dat bestaat uit drie grote vrachtwagens, waarmee de bestelde goederen tot voor de deur worden bezorgd.
Meer informatie: (0174) 245 516
www.bouwcenterdezeeuw.nl.
E-mail: info@bouwcenterdezeeuw.nl.