Spelers van Hudito H1, hier samen met sponsors AM, Maltha en Autoschool Ontrack, zijn blij met de door Rodi Sign & Print bestickerde auto
Spelers van Hudito H1, hier samen met sponsors AM, Maltha en Autoschool Ontrack, zijn blij met de door Rodi Sign & Print bestickerde auto

Hudito met nieuw bestickerde auto's op pad

advertenties

DELFT - Rodi Media geeft niet alleen deze prachtige krant uit, er klopt ook een sportminnend hart. Eén van de 'takken' van de boom, Rodi Sign & Print, sponsorde én bestickerde de auto's die de selecties van Hudito Heren 1 en Dames 1 officieel in gebruik hebben.

De hockeyers van Hudito gaan voor het tweede seizoen de weg op met drie (lease)auto's van Delfland Automotive: 2 Opel Carrolls en 1 Mitsubishi Space Star. Johan van der Plaat is verguld dat de hockeyclub het contract heeft verlengd. "Dat is een teken dat de samenwerking bevalt. En met de professioneel aangebrachte bestickering zijn deze auto's een lust voor het oog."

Jetty Brandenburg, sponsorcommissie Hudito H1 en D1:
"Vorig seizoen zijn we met Heren 1 van de 1e klasse gepromoveerd naar de overgangsklasse. Daar hoort ook een verdergaande professionalisering, een nieuwe kwaliteitsimpuls bij. We hebben de ambitie om goed mee te kunnen draaien. Daarom is het fijn dat we gesponsord worden door mensen die in Hudito geloven, die ons willen faciliteren. Wij zijn heel blij met AM Vastgoed, Maltha Sport, Autorijschool Ontrack en Project & Zo als sponsor. Tot voor kort hadden de beide selecties, Dames 1 en Heren 1, allebei één auto ter beschikking. Voor de selectie van Heren 1 is daar nu een auto bijgekomen, dus het gehele 'autopark' beslaat inmiddels drie lease-auto's van Delfland Automotive, alledrie van prachtige stickers voorzien."

Carpoolsysteem
"Veel spelers van de herenselectie zijn niet uit Delft afkomstig. De meeste van hen komen uit de Rotterdamse regio. Dus om doordeweeks drie keer te kunnen trainen en op zondag op pad te kunnen gaan met vijf man in een auto, hebben we een carpoolsysteem ingesteld. Op deze manier is het weer iets makkelijker om iedereen elke keer letterlijk 'aan boord' te hebben."