Er is tijdens de open dag genoeg leuks te doen voor jong en oud op het terrein van Manege de Prinsenstad
Er is tijdens de open dag genoeg leuks te doen voor jong en oud op het terrein van Manege de Prinsenstad Foto: AEROVIEW_DICK SELLENRAAD

Gouden jubileum Manege de Prinsenstad

Algemeen

Op zondag 16 september organiseert de tweevoudig Hippische Ondernemer, de familie Duijndam van Manege de Prinsenstad, haar jaarlijkse Open Dag.

Tussen 11.00 uur en 16.00 uur is er van alles te zien en te doen op het uitgebreide 5-sterren complex. Er zijn leerzame clinics en fraaie demonstraties op het gebied van dressuur, springen, africhting en fokkerij, er kan deelgenomen worden aan inloop- dressuurlessen en kinderen kunnen pony's borstelen of een rondje te paard maken. Een uitgelezen familie-uitje en een inspirerende kennismaking met de paardensport.

Bijzonder dit jaar is dat de Open Dag de officiële aftrap is van het gouden jubileum van de Prinsenstad die dit jaar al 50 jaar toonaangevend is in de hippische sector! Manege de Prinsenstad is een op en top familiebedrijf waarbij kwaliteit, persoonlijke begeleiding en aandacht centraal staan. Tijdens de jaarlijkse Open Dag gaat de aandacht speciaal uit naar iedereen die voor het eerst een kijkje wil komen nemen op deze bijzondere manege. De groots opgezette accommodatie kunnen mensen zien aan de hand van een persoonlijke rondleiding, o.m. door de stallen die tegenwoordig mechanisch gemest kunnen worden. Ook verzorgt de familie demonstraties die verschillende hippische disciplines tonen. Tevens kunnen ruiters en amazones aan een inloop dressuurles deelnemen en kunnen kinderen onder begeleiding een rondje te paard. Eind oktober viert de familie samen met klanten, medewerkers, zakenrelaties en vrienden hun gouden jubileum met een groot feest op het bedrijf.

Het is een aanrader om bij droog weer lekker met de fiets vanuit het natuurgebied Midden Delfland Manege de Prinsenstad te komen bezoeken op de Open Dag. Iedereen is van harte welkom voor alle gratis festiviteiten op het terrein van de manege.