Kijk voor meer informatie over Renske de Klerk op www.dolcemano.nl (Foto: Koos Bommelé)
Kijk voor meer informatie over Renske de Klerk op www.dolcemano.nl (Foto: Koos Bommelé)

Opening Spiritueel centrum Dolce Mano

Algemeen

Per 10 september komt er een lang gekoesterde droom uit voor Renske de Klerk. Zij opent aan de Marlotlaan 1E te Delft haar eigen Spirituele centrum Dolce Mano.

Vanuit het Gezondheidscentrum te Den Hoorn is Renske verhuisd naar een eigen onderkomen. Renske is al vele jaren werkzaam als medium na het volgen van de driejarige Academie voor Mediumschap te Naarden en de trainingen aan het Arthur Findlay college in Engeland. Renske: "Ik hou van mijn werk. Ik kan mensen steun, rust en inzicht geven door middel van het mediumschap, healing en meditatie." Al jaren geeft Renske de cursus Mediumschap voor beginners en gevorderden. Sommige mensen worden met een Spirituele gave geboren. Vaak weet men niet om te gaan met een zesde zintuig zoals heldervoelen, helderzien en helderweten. Renske leert de cursisten hoe je er mee omgaat, en hoe men het zesde zintuig kan ontwikkelen.
Het centrum bestaat uit een praktijkruimte en een groepsruimte. In de praktijk is Renske werkzaam als medium, waar je terecht kan voor een reading en een healing. In de groepsruimte worden allerlei cursussen georganiseerd zoals de Cursus Mediumschap, Intuïtieve ontwikkeling en Meditatie. Ook worden er diversen workshops aangeboden zoals een Klankschalenconcert, Wastekening maken en een Sjamanistische trancereis. Daarnaast geeft Renske regelmatig een zaalreading waarbij zij op een ontspannen manier readings geeft aan de hand van psychometrie en contact maakt met overleden dierbaren voor een klein publiek. Dit zijn altijd bijzondere avonden. Bij Buitengoed de Uylenburg te Delfgauw organiseert Renske op zaterdag 29 september een Body & Mind avond, een avondje rust in de natuur!

Op zaterdag 22 september opent Dolce Mano de deuren voor belangstellenden van 11.00uur -13.30 uur aan de Marlotlaan 1E te Delft.