Bereiding van gezond eten door Lisette Timmermans.
Bereiding van gezond eten door Lisette Timmermans.

Lisette Timmermans helpt u om gezond te leven

Algemeen

Wel eens op het Oosteinde langs het grote gele pand gelopen en u afgevraagd wat daar binnen voor moois is?

Het is de praktijk en lezingenruimte van natuurgeneeskundig therapeut Lisette Timmermans, al bijna 15 jaar gevestigd in Delft. Deze voormalige ruimte van een bekende Delftse pottenbakkerij is door haar vier jaar geleden omgetoverd tot een professionele praktijk voor natuurgeneeskunde. Het bevat haar kruidenassortiment, een behandelruimte waar ze iriscopie en ook colonhydrotherapie doet. Daarnaast is er een grote lezingenruimte en een uitgebreide keuken.

Behalve het geven van natuurgeneeskundige behandelingen, is Lisette ook een begenadigd spreker over de onderwerpen die haar zeer aan het hart gaan en die te maken hebben met gezond leven in de breedste zin des woords. En daar hoort natuurlijk ook de bereiding van eten bij. Dus gaan haar lezingen ook regelmatig gepaard met een gezonde hap, die zij in de keuken kan voorbereiden. De eerstvolgende workshop die Lisette geeft, vindt plaats op 22 november en gaat over iriscopie en je vertering. Hier zijn nog enkele plaatsen voor beschikbaar.

Naast haar eigen lezingen nodigt Lisette ook vaak sprekers uit die iets bijzonders te vertellen hebben. Zo is bijvoorbeeld de volgende spreker Bo Baden, die alles kan vertellen over Vitamine B12. Een niet herkend of een tekort aan vitamine B12 speelt een grote rol bij tal van hedendaagse ziekten. Vitamine B12 speelt ook een rol bij mentale gezondheid.

Daarnaast onthult Lisette dat ze aan de slag gaat met iets nieuws in haar praktijk, wat de microcirculatie van de bloedvaten bevordert, waardoor meer vitaliteit ontstaat. Dus houd haar website goed in de gaten.

Aanmelden voor de lezingen kan via de webwinkel van de website:
www.lisette-timmermans.nl

Oosteinde 179, 2611 VD Delft