De nieuwste KIA heet ProCeed, een sportieveling.
De nieuwste KIA heet ProCeed, een sportieveling.

De veelzijdige nieuwe KIA ProCeed

Algemeen


De nieuwe KIA ProCeed staat begin 2019 bij de Nederlandse KIA-dealders. De consument staat een opwindend design, in combinatie met veel ruimte en de veelzijdigheid van een stationwagon te wachten.

De ProCeed is volgens KIA een auto die alles belichaamt waar Kia voor staat. Zijn fraaie shooting brake-carrosserie biedt een ongekende combinatie van design, ruimte en veelzijdigheid, waardoor dit model een unieke plek inneemt in het segment van middelgrote gezinsauto's.

Europese ontwikkeling
Ontwikkeld op Europese wegen, voor Europese bestuurders, zal de ProCeed veel rijplezier bieden. Het model wordt volgens de hoogste productiestandaards gebouwd in Europa en biedt ook de zekerheid van de unieke 7 Jaar/150.000 kilometer garantie van KIA.

Naamgenoot
Het model deelt zijn naam met de tweede generatie Kia pro_cee'd driedeurs coupé en is ontworpen en ontwikkeld in Europa. De ProCeed zal worden gebouwd in de Slowaakse fabriek van het merk KIA. Daar worden ook de Kia Ceed en Ceed Sportswagon gebouwd die eerder dit jaar werden geïntroduceerd.

Gedurfd design
In lijn met zijn gedurfd design en zijn op sportiviteit gerichte techniek wordt de sportiefste telg van de nieuwe Ceed-modelreeks uitsluitend leverbaar als GT-Line en high-performance GT.

Continue groei
De ProCeed levert een belangrijke bijdrage aan de continue groei van het merk. Sinds 2006 zijn meer dan 1,3 miljoen exemplaren van de Ceed-modelreeks verkocht in Europa, waarmee het één van de best verkochte modellen van het merk is naast de Sportage. De ProCeed maakt de aantrekkingskracht van de Ceed-reeks nog groter.

KIA Autohaag Zeeuw
www.kia.com
/nl/dealers/autohaagzeeuw/