De Volkswagen New Beetle uit 2013. (foto´s: ML)
De Volkswagen New Beetle uit 2013. (foto´s: ML)

Roots Summersale met auto´s voor ´meeneemprijzen´

Algemeen

PIJNACKER - Het is Summersale bij Roots Autoservice aan de Overgauwseweg 65 in Pijnacker. Dat betekent allemaal aantrekkelijk geprijsde auto's, leuk voor in de zomer.

En dan is het natuurlijk te hopen, dat de nazomer ook de nodige zonneschijn in petto heeft. "Ik heb namelijk twee leuke cabriootjes staan", zegt verkoper Stefan van Steenderen. "Maar ook een aantal SUV´s, de echte caravantrekkers. Onmisbaar als je een autovakantie gaat maken."
Qua cabrio´s kun je bijvoorbeeld denken aan de Mazda MX5 cabrio, en bij de SUV´s aan de Nissan Qashqai, maar er zijn ook de KIA Sportage en de Hyundai ix35. "De Top Occasion van deze maand is de Volkswagen New Beetle", gaat hij verder. "Het bekende model met de retrolook en toch in een modern jasje. Een auto met bouwjaar 2013 en een kilometerstand van 60.000. Deze uitvoering is luxe uitgevoerd, onder meer voorzien van een navigatiesysteem, climate control, alarm en parkeersensoren."
Volgens Van Steenderen is de auto afkomstig van de eerste eigenaar en is die dealer-onderhouden. De actieprijs komt op 13.990 euro. Maar dat is nog niet de laatste verrassing in de showroom van Roots Autoservice. Daar staat namelijk ook de Nissan Pulsar 1.2 DIG-T Black, een 2018-auto met veel voordeel ten opzichte van de nieuwprijs. Namelijk 20.990 tegenover 27.795 euro. "Er staan slechts 56 gereden kilometers op de teller van deze handgeschakelde hatchback met benzinemotor", zegt hij. Alle occasions worden geleverd met diverse aflever- en garantiepakketten in combinatie met APK. De occasions staan ook gepresenteerd op de website voor scherpe ´meeneemprijzen´. Roots Autoservice heeft klanten in heel Nederland, zelfs tot aan Groningen. Je kunt meteen reageren op één van de occasions, die uitgebreid beschreven staan inclusief foto´s. Ook terug te vinden op Marktplaats en alle bekende autosites, zoals Autoscout.nl.
Het autobedrijf is te bereiken via telefoonnummer (015) 369 32 33. En op internet te bezoeken via: www.rootsautoservice.nl.