Verkoopadviseur Stuart Dijkgraaf bij de nieuwe Toyota Aygo.
Verkoopadviseur Stuart Dijkgraaf bij de nieuwe Toyota Aygo.

De vernieuwde Aygo staat klaar voor een proefrit bij Toyota DIGO

Algemeen

DELFT - De nieuwe Toyota Aygo staat sinds kort bij Toyota DIGO in de showroom. Kom het model bekijken en maak een uitgebreide proefrit.

De vernieuwde Toyota Aygo slaat enorm aan. Volgens verkoopadviseur Stuart Dijkgraaf produceert de auto minder geluid en heeft hij toch meer vermogen dan zijn voorganger. "We hebben er inmiddels al heel wat van verkocht, wij zijn dolenthousiast", aldus Dijkgraaf. "Met name het multimedia systeem is fantastisch, met Apple Airplay, mirrorlink en Android Auto. Hierdoor kun je via het scherm verschillende apps bedienen en muziek streamen."
De Toyota Aygo is al jaren één van de meest populaire auto's in zijn klasse en laten we eerlijk zijn: hoe lang staat Toyota inmiddels al in de top van (auto)merken?
Iedereen die in deze periode een Toyota Aygo bestelt, die kan een korting van 800 euro op de aankoopprijs tegemoet zien. "Een aantrekkelijke Voorraad Deal dus voor de snelle beslisser", zegt hij. "Aan die Voorraad Deal is bovendien tijdelijk het gratis Waxoyl pakket gekoppeld. Dit heeft een waarde van 325 euro."
Ga je over tot de aanschaf van een nieuwe Toyota Aygo, dan krijg je nu sowieso al 800 euro korting bij DIGO. En speciaal voor de lezers van Delft op Zondag: op vertoon van dit krantenartikel krijg je ook nog eens een Waxoyl pakket cadeau. KNIP UIT!
"Daarbij wordt de auto volledig behandeld met het product Waxoyl, waardoor de lak een extra beschermende laag krijgt. Deze hoogglans laag is UV-beschermend en zorgt ervoor dat vuil geen kans krijgt om te hechten aan je Toyota. Hiermee bereik je dat de auto er de komende drie jaar als nieuw uit ziet."
Daarnaast zit er op dit Waxoyl pakket een garantieperiode van drie jaar.
Het is mogelijk om de Toyota Aygo al te rijden vanaf een bedrag van 199 euro per maand met de Flex Lease regeling. Dit is een vorm van private lease die Toyota DIGO aanbiedt. Bij private lease betaal je een vast maandbedrag voor alle vaste lasten. Je hoeft echt alleen nog maar je brandstof te betalen. Wel zo fijn dat je iedere maand weet waar je aan toe bent en dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te investeren. "Het grote voordeel van de Flex Lease is, dat je de regeling na twaalf maanden, op ieder denkbaar moment en zonder opgaaf van reden op kunt zeggen", legt Dijkgraaf uit. "De keuze is aan de klant. Maar zowel een aanschaf in één keer als Flex Lease is heel gunstig. Zeker als je bedenkt wat de vernieuwde Toyota Aygo allemaal te bieden heeft."
De Toyota Aygo is compact, stil en uitermate wendbaar. Het is hiermee een uitermate geschikte auto voor op de weg, maar ook voor de smalle straatjes van de Delftse binnenstad. Ook opvallend is zijn frisse en zelfverzekerde look, die van binnen ook nog eens aan je eigen voorkeur aan te passen is. Stoer, elegant, opvallend, de keuze is aan jou. In de Toyota Aygo rijd je niet alleen comfortabel, maar ook veilig. De auto is overal op voorbereid, met functies als een Pre-Collision System (PCS) en Lane Departure Alert (LDA). Met stijlvolle accenten en geborsteld lichtmetaal behoren de velgen van de Aygo tot de 'laatste stadsmode'. "De Toyota Aygo is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen", zegt Stuart Dijkgraaf. "De x-play is het meest verkocht." Kom langs in de showroom. Natuurlijk overtuigt het maken van een proefrit je. De demonstratieauto's staan voor je klaar. En als je graag volgende week al in je nieuwe auto wilt rijden, dan kan dat. DIGO heeft diverse uitvoeringen in voorraad ingekocht. De Aygo kwam in 2005 voor het eerst op de markt. Sindsdien scoort dit model al jaren in de top van verkoopaantallen en klantentevredenheid. Het is altijd een best verkopend model geweest in Nederland. Om met Dijkgraaf te spreken: "Ook het vernieuwde model slaat opnieuw super aan."
Kom eens langs en overtuig jezelf.

Toyota DIGO
Reinier de Graafweg 2A
2625 CR Delft
(015) 515 00 80
www.digodelft.nl