Leo Harteveld in de showroom bij één van de Harteveld Top Occasions. (foto: ML)
Leo Harteveld in de showroom bij één van de Harteveld Top Occasions. (foto: ML)

Autobedrijf Harteveld, voor maatwerk tegen aantrekkelijke prijzen

Algemeen

PIJNACKER - Autobedrijf Harteveld is nu al weer lange tijd gevestigd aan de Delftsestraatweg 26C in Pijnacker. Makkelijk te vinden bij Van den Berg Machines en bij Futurebikes en Quartel Modelbouw.

Cliënten worden aan de balie geholpen door de medewerkers Anne en Tessy. Het bedrijf is dus wat kleiner behuisd dan voorheen, toen het een groot bedrijfspand op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw had. Het bedrijf is Saab- en Subaru-dealer, maar ook specialist in Volvo en Ford.

Carteam
Daarnaast kan het bedrijf via de formule Carteam alle merken auto's onderhouden en kan Autobedrijf Harteveld voor heel concurrerende prijzen onderdelen van alle auto's inkopen om zo voor de klant niet alleen maatwerk te verzorgen, maar tegelijk ook de prijzen aantrekkelijk houden.

Top Occasions
"Voor wat betreft occasions hebben we altijd 25 auto´s, ongeacht welk merk, vanaf 4.000 euro in ons aanbod", zegt directeur Leo Harteveld. "De occasion wordt standaard afgeleverd met een afleverbeurt, APK en zes maanden BOVAG-garantie. Daarnaast is de koper van een occasion altijd verzekerd van 24/7 pechhulp."

Reparatie en onderhoud
Niet alleen voor wat betreft de verkoop gaat het hier om alle merken auto´s. De monteurs in de werkplaats kunnen alle merken onderhouden. Ook alle denkbare reparaties aan elk merk kunnen worden uitgevoerd. Bij dit bedrijf kun je behalve voor de aanschaf van een occasion dus prima terecht voor het onderhoud en de reparaties: de drie monteurs zijn opgeleid voor Saab en Subaru en hebben de laatste jaren ook gerichte training gekregen voor alle andere merken.

24/7 Pechhulp
Het volledige occasion-aanbod is te vinden op de website, maar ook op Facebook en zelfs Marktplaats. Of download de speciale Harteveld-app voor alle occasions, informatie over het bedrijf en nieuwsberichten. "Maar om nog even terug te komen op die 24-7 pechhulp", gaat Harteveld verder, "die maakt onderdeel uit van onze Carteam Mobiliteitsservice. Die biedt elke autorijder alle denkbare zekerheid, want die staat voor adequate en snelle hulp. Een opvolger van Cars & Joy, een organisatie waar we eerder bij aangesloten waren."

Mobiliteitsservice
Ergens in Europa of thuis voor de deur: met één telefoontje zet je de pechhulp in gang. Een medewerker gaat na of je auto ter plaatse gerepareerd kan worden, indien noodzakelijk wordt er vervangend vervoer geregeld. De service geldt 24 uur per dag en 7 dagen per week. Na inschrijving ontvang je de Carteam Pechhulpkaart, zodat je altijd contact op kan nemen met Hartevelds afdeling van Carteam Mobiliteitsservice. "We willen een dorpsgarage blijven met een persoonlijke benadering, waarbij we het onderhoud doen in nauw overleg met de klant."

Andere benadering
Een zakelijke rijder die voor zijn werk 50.000 kilometer per jaar rijdt, vraagt een andere benadering dan de particulier die hooguit 5.000 kilometer rijdt. "Het is de kunst om iedere klant zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn en dat lukt ons heel goed. Steeds meer mensen beginnen ons bedrijf in Pijnacker te ontdekken", aldus Harteveld.

Klaar terwijl je wacht
In de showroom van het bedrijf is een 'stamtafel' aanwezig, waar de klanten met een kopje koffie en een krantje of ander aanwezig leesvoer kunnen wachten tot het klusje aan hun wagen geklaard is.

Autobedrijf Harteveld
Delftsestraatweg 26
2641 NB Pijnacker
(015) 256 51 00
www.autobedrijfharteveld.nl