Afbeelding

Verkleed naar de seizoensopening kinderfilms bij Lumen

Algemeen

Het nieuwe seizoen kinderfilms in Filmhuis Lumen wordt geopend met een verkleedpartij. Alle kinderen mogen zondag 2 september verkleed als heks of tovenaar naar het filmhuis komen.

Ook in het nieuwe seizoen vinden de kindervoorstellingen weer plaats op woensdag- en zondagmiddag. Maar voor alle leeftijden zijn de films heel leuk.
Bij de première van De Kleine Heks, naar de wereldwijde bestseller van Otfried Preußler bijvoorbeeld. En voor de jongsten draait Mini en de Muggen.
Voor alle kinderen die zondagmiddag 2 september verkleed als heks of tovenaar naar het filmhuis komen, is er een leuke verrassing. Het is supergezellig om bij Filmhuis Lumen naar de film te gaan: in de pauze kun je tekenen of werken aan een kleurplaat. Achter de bar trakteren vriendelijke mensen je op een glaasje limonade en iets lekkers. En een praatje over de film is natuurlijk ook heel gezellig.
Het aanbod kinderfilms van Filmhuis Lumen wordt met aandacht samengesteld. Er draaien films voor de kleintjes van vier tot zeven en grotere kinderen van zeven tot en met twaalf jaar. Voorop staat het plezier dat je beleeft aan het uitje met gezinsleden of vriendjes. Het kijken naar geselecteerde kinderfilms levert een positieve bijdrage aan de taalontwikkeling. En door de jeugd kennis te laten maken met verhalen uit andere culturen, krijgen ze een kans om zich in anderen te verplaatsen. Dit geeft inspiratie om eigen talenten te ontdekken. Kom daarom lekker naar Lumen!
Filmhuis Lumen vind je aan het Doelenplein 5. Ga voor info en ticketverkoop naar www.filmhuis-lumen.nl. Telefonisch is de kassa bereikbaar via: (015) 214 02 26.