Spring op de fiets en kom naar de polder voor de Bieslanddagen!
Spring op de fiets en kom naar de polder voor de Bieslanddagen!

1 en 2 september vieren we de Bieslanddagen!

Algemeen

In de Bieslandse Polder in Delfgauw wordt dit jaar voor de dertiende keer 'De Bieslanddagen' georganiseerd door bewoners, ondernemers uit de polder. Bezoekers van dit evenement kunnen op verschillende locaties genieten van de natuur, lekker eten en drinken, muziek en echte boeren spelletjes.

Tijdens de Bieslanddagen kun je op een leuke manier leren over het leven in de polder. In de moestuin van De Groenteboerin kun je zelf je groentes oogsten, zaadbommetjes maken en heerlijke taart eten. Neem dan gelijk een kijkje in de tuin van de Halve Molen, bewandel het natuurpad en bezoek Hoeve Biesland met producten van eigen boerderij, een stormbaan en een streekmarkt.

In het Walnotenbos tegenover kinderdagverblijf 'Knorretje' is livemuziek en kun je smullen van zelfgemaakte frieten, koud bier en fris. Hier zijn ook veel leuke activiteiten voor kinderen zoals boomschijven schilderen en pony rijden. Ook bij Knorretje is het onmogelijk om je te vervelen. Zo kun je goochelen, meedoen aan een workshop djembee spelen of genieten van een theatervoorstelling. Ooit een schapendrijfwedstrijd gezien of leren boogschieten? Het kan allemaal op de Bieslanddagen.

Kortom, spring op de fiets en kom naar de polder!

Algemene informatie
Zaterdag 1 september van 12.00 uur tot 17.00 uur en zondag 2 september van 10.00 uur tot 17.00 uur. Locaties: Kinderdagverblijf Knorretje, het Walnotenbos, De Halve Molen op de Noordeindseweg, Hoeve Biesland en Stichting De Groenteboerin op Bieslandweg 1.

Voor meer informatie over bereikbaarheid en de activiteiten: www.bieslanddagen.nl