Kom genieten van een kopje koffie of van de heerlijke pastasalade in het Tuincafé van Groenrijk 't Haantje.
Kom genieten van een kopje koffie of van de heerlijke pastasalade in het Tuincafé van Groenrijk 't Haantje.

Gratis koffie en koekjes door samenwerking

Algemeen

GroenRijk 't Haantje en Albert Heijn XL Rijswijk slaan de handen wederom ineen voor een leuke nieuwe zomeractie.

Bij besteding van vijfentwintig euro bij Albert Heijn XL ontvangt de klant een cadeaubon voor een tweede kopje koffie gratis in het Tuincafé van GroenRijk 't Haantje. Andersom ontvangen klanten bij besteding van hetzelfde bedrag bij het tuincentrum een bon voor gratis Zaanse huisjes. "Een heerlijk koekje voor bij een heerlijk kopje koffie", lacht Wendy van GroenRijk 't Haantje.

Creatief denken
Met de actie hopen de ondernemers meer klanten te trekken. "Wij zien veel nieuwe bewoners van RijswijkBuiten en mensen die hier in de buurt op vakantie zijn", vertelt Wendy. "Ieder jaar in de zomer komen ze langs, heel gezellig! Zij hebben toch ook boodschappen nodig, dus wellicht dat we ze op deze manier naar de AH kunnen 'sturen'. En op hun beurt kunnen de klanten van de Albert Heijn XL bij ons gezellig een kopje koffie komen drinken. We zijn de enige winkel in de wijk RijswijkBuiten, dus je moet soms creatief denken om klanten te trekken, vooral in de zomer! In ons Tuincafé kunnen de gasten dus terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee, maar ook lekkere broodjes, verse pastasalade of huisgemaakte fruitlimonades zijn te verkrijgen."

Kortingsactie
Een andere actie die GroenRijk 't Haantje in het leven heeft geroepen, is de kortingsactie. "In de Delft op Zondag van vorige week, 29 juli, staan diverse kortingsstickers, die 20 of 25 procent korting geven op een artikel naar keuze", legt Wendy uit. "Dus ook op BBQ's, parasols en tuinsets! En die kan je met dit weer wel gebruiken!"

De stickers zijn nog geldig tot en met zondag 26 augustus. Kijk voor meer informatie over Groenrijk 't Haantje op www.groenrijkrijswijk.nl.