Peter Klomp zal in de nieuwe voetbaltechnische structuur de functie voetbaltechnisch manager (VTM) invullen (foto: Roel van Dorsten)
Peter Klomp zal in de nieuwe voetbaltechnische structuur de functie voetbaltechnisch manager (VTM) invullen (foto: Roel van Dorsten) Foto: Alphons de Wit

Vitesse Delft zoekt stagiair medische staf

sport

C.S. Vitesse Delft zoekt (voor het komende voetbalseizoen 2018-2019) voor de uitbreiding van haar medische staf van de prestatie-elftallen (senioren 1 en 2 en JO19) een sportverzorger in opleiding.

Je maakt onderdeel uit van de nieuwe voetbaltechnische structuur waarin ook de medische begeleiding van de selectiespelers is ondergebracht. De medische staf bestaat momenteel uit twee fysiotherapeuten en een sportverzorger. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor behandeling en het geven van hersteltraining op 2 van de 3 trainingsdagen en voor de verzorging van de spelers van JO-19 op wedstrijddagen. Op deze wijze ontstaat een unieke kans om binnen het medische team je opgedane kennis in de praktijk uit te voeren en waar nodig kan het worden opgevoerd als stage.

Hoofdtaken
- De sportverzorging van het J019-1 team tijdens wedstrijden
- De sportverzorging en het geven hersteltraining op 2 van de 3 trainingsavonden.
- Wekelijks medische overleg
- Meewerken aan een hecht team met een positieve instelling en beleving

Functie eisen
- Opleiding op het gebied van sportverzorging
- Communicatief vaardig
- Sociaal betrokken bij de club

Wij bieden
- Goede medische- en trainingsfaciliteiten
- Een passende vergoeding
- Een uitdagende spelersgroep
- Uitstekend begeleidingsteam

Geïnteresseerd? Reacties mogen gestuurd worden naar: Voetbalzaken Vitesse Delft, t.a.v. Pieter van Veen, e-mail: voetbalzaken@vitessedelft.nl. Voor meer informatie kan je terecht bij Peter Klomp via telefoonnummer 06 2123 4421.