De Nabeschouwing

advertenties

DEN HAAG - Het nacompetitieavontuur van Full Speed mocht maar één wedstrijd duren. De mannen van Richard Langeveld verloren donderdagavond met 2-1 bij HVV.

- Dat is balen...
"Absoluut, we lieten ons overdonderen en stonden al na drie minuten op 1-0 achter. Daarna herpakten we ons goed, verdienden we een penalty, maar kregen we een gele kaart voor een schwalbe. Uiteindelijk werd het 2-0, kwamen we nog op 2-1 en kregen zij nog grote kansen, maar bleven we in de wedstrijd."

- De scheidsrechter zat dus niet mee...
"Nee, die man was helemaal de weg kwijt. Die mag eigenlijk nog geen ukkenvoetbal fluiten. Hij heeft de wedstrijd verziekt, daar was zelfs de tegenpartij het mee eens. Het was een schande."

- Hoe kijk je terug op het seizoen?
"Het was in het begin een beetje aan elkaar wennen, maar uiteindelijk ging het goed en pakten we de laatste periode. In de nacompetitie zijn we strijdend ten onder gegaan, maar het zat niet mee. Aan het eind van de rit ben ik supertrots op die jongens."

- Dus een mooi seizoen?
"Zeker wel, maar ik neem het de KNVB kwalijk dat zo'n scheidsrechter aanstellen. Aan mijn spelers heeft het niet gelegen."